Νότιος Αφρική: Wildlife Exprerience

Νότια Αφρική

Διακοπές

10 ημέρες

Αθήνα

Γιοχάνεσμπουργκ

Αναχωρήσεις

2024

Ιούλιος - Σεπτέμβριος


Κάθε Κυριακή

Περιγραφή Εκδρομής

Οι λάτρεις της φύσης θα πρέπει να προσπαθήσουν να το επισκεφτούν μεταξύ Ιουνίου και Νοεμβρίου, όπου μπορείτε να κάνετε μια εκδρομή με σκάφος  για να δείτε τις Southern Right Whales, αν και οι αφρικανικοί πιγκουίνοι είναι παρόντες όλο το χρόνο - το είδος της παραλίας που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά.

Στην  διαδρομή των κήπων ( Garden Route) , λίγες ώρες ανατολικά, είναι όλες οι άγριες παραλίες και τα καταφύγια ζώων και αποτελεί ιδανική στάση κατά τη διαδρομή προς το Ανατολικό Ακρωτήριο, το σπίτι των Big Five και χωρίς ελονοσία.

Με πολλά και εξαιρετικά σαφάρι που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και προϋπολογισμό, είτε η προτίμησή σας είναι ένα κομψό αποικιακό κατάλυμα είτε μια πιο ρουστίκ σκηνή δίπλα σε ένα ποτάμι,  είναι το αποκορύφωμα οποιασδήποτε διαδρομής στη Νότια Αφρική. Το KwaZulu Natal είναι μια συναρπαστική επαρχία. φιλοξενεί την υπέροχη άγρια ​​ζωή αλλά και τα ιστορικά πεδία μάχης  μεταξύ Βρετανών  και Zulu, καθώς και τα βουνά Drakensburg με μερικές δραματικές άγριες παραλίες.

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η: Αθήνα - Γιοχάνεσμπουργκ

Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος και πτήση μέσω σταθμού για το Γιοχάνεσμπουργκ. Άφιξη την επόμενη μέρα.

Ημέρα 2η: Γιοχάνεσμπουργκ

Άφιξη στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ και συνάντηση με το αντιπρόσωπό μας. Θα ξεκινήσουμε με την πρώτη γνωριμία της πόλης. Το Γιοχάνεσμπουργκ είναι μια ακμάζουσα πόλη, και η περιοχή κοντά στο Δημαρχείο και Newtown Πολιτιστικό Αστυνομικό Τμήμα, η οποία έχει μεταμορφώσει εντελώς το Θέατρο Αγοράς και τα περίχωρα, τώρα αποτελεί την καρδιά της αστικής αναγέννησης. Επίσκεψη στο Μουσείο της Αφρικής, το οποίο καταγράφει το παρελθόν της ηπείρου, όταν άνθισαν οι πρώτοι πολιτισμοί. Η περιοδεία περνά και μέσα από την περιοχή Banking, το ειρηνοδικείο και το Ανώτατο Δικαστήριο. Θα επισκεφθούμε την “κορυφή της Αφρικής» στο Carlton Centre, από όπου θα έχουμε απέραντη θέα πάνω από το Γιοχάνεσμπουργκ. Θα οδηγηθούμε μέσα από μερικά από τα πιο γραφικά και avant-garde προάστια στη χώρα πριν από την επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Γεύματα:-

Ημέρα 3η: Γιοχάνεσμπουργκ – Μπουμαλάνγκα

Αναχωρούμε  μετά  το  πρωινό  μας,  για την πρωτεύουσα της Νοτίου Αφρικής την Πραιτόρια. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πανοραμικά την πόλη πριν συνεχίσουμε για τον τελικό μας προορισμό την επαρχία Μπουμαλάνγκα, γνωστή και ως «παραδεισένια χώρα» . Στη διαδρομή θα γνωρίσουμε τις ιστορικές πόλεις του Dullstroom και του Lydenburg και διασχίζοντας το Long Tom Pass θα καταλήξουμε στη Μπουλμάνγκα όπου θα είναι και το ερημητήριό μας για το Πάρκο Κρούγκερ.  Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση . Γεύματα: πρωινό και δείπνο.

Ημέρα 4η: Μπουμαλάνγκα

Πρωινό και σήμερα θα ακολουθήσουμε την μαγευτικής Πανοραμικής Διαδρομής. Το πιο εντυπωσιακό τμήμα της Πανοραμικής  Διαδρομής είναι το Blyde River Canyon. Από πολλές καλές οπτικές γωνίες, μπορούμε να θαυμάσουμε το 33 χιλιομέτρων φαράγγι, το οποίο ξεκινάει από το “Bourke’s Luck Potholes “ και καταλήγει στo «Three Rondavels”. Αν ο χρόνος και ο καιρός το επιτρέπουν, στάση στο παράθυρο του Θεού. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό και δείπνο.

Ημέρα 5η: Μπουμαλάνγκα – Πάρκο Κρούγκερ

Πρωινή μεταφορά στο Πάρκο Κρούγκερ για ένα σαφάρι με ανοιχτό jeep 4Χ4.Το φημισμένο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία της άγριας ζωής, ανάμεσα στις καλύτερες στην Αφρική. Σε σχεδόν 2 εκατομμύρια εκτάρια, το καταφύγιο αποτελεί το ορόσημο των Νοτιοαφρικανικών Εθνικών πάρκων καθώς επίσης και το σπίτι ενός εντυπωσιακού αριθμού χλωρίδας και πανίδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Η υπόλοιπη μέρα είναι ελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να επιστρέψετε στο πάρκο για να κάνετε ένα απογευματινό σαφάρι. Δείπνο και διανυκτέρευση . Γεύματα: πρωινό και δείπνο.

Ημέρα 6η: Μπουμαλάνγκα – Εσουατίνι (Ζουαζιλάνδη)

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για το βασίλειο του Εσουατίνι. Αυτό το μικροσκοπικό ορεινό βασίλειο είναι γεμάτο με περασμένες αφρικανικές παραδόσεις και πολιτισμό και προσφέρει όμορφα τοπία και αξιοθέατα, όπως game reserves και μαγαζάκια λαϊκής τέχνης. Απολαύστε τον παραδοσιακό πολιτισμό που ακολουθείται από ένα παραδοσιακό γεύμα στο Πολιτιστικό Χωριό  Matsamo. Συνεχίζουμε στο Ngwenya Glass Works για να δούμε μαστόρους και να δημιουργήσουμε όμορφα γλυπτά και έργα τέχνης από λιωμένο γυαλί. Αφού περάσουμε λίγο χρόνο στις αγορές της βιοτεχνίας, φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας στην όμορφη κοιλάδα Ezulwini. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση . Γεύματα: πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Ημέρα 7η: Εσουατίνι – Ζούλουλαντ

Αναχωρούμε  από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό και θα απολαύσουμε μια πρωινή επίσκεψη στο Εργοστάσιο Κηροποιείας του Εσουατίνι όπου κάθε κερί γίνεται με το χέρι χρησιμοποιώντας την παλιά τεχνική “millefiore” και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εκπληκτική σειρά από σχήματα και σχέδια. Συνεχίζουμε μέσω του Big Bend στο KwaZulu-Natal. Άφιξη στο ξενοδοχείο σας το απόγευμα, εγκαίρως για να ξεκινήσει μια απογευματινή γραφική διαδρομή μέχρι τα βουνά Lebombo, προσφέροντας θέα στη λίμνη Jozini. Κατά τη δύση του ήλιου ο ουρανός μετατρέπεται σε ένα μωσαϊκό χρωμάτων, οπότε θα κάνουμε μια στάση για να τον θαυμάσουμε. Η διαδρομή θα συνδυαστεί με μια στάση σε ένα τοπικό και αυθεντικό νοικοκυριό ,για να πάρουμε μια γεύση της ζωής των Ζουλού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό.

Ημέρα 8η: Ζούλουλαντ – Ντέρμπαν

Πρωινή αναχώρηση μετά το πρωινό. Συνεχίστε το ταξίδι κατά μήκος της ακτής Ελέφαντα του KwaZulu-Natal στην Αγία Λουκία, που βρίσκεται στο νότιο άκρο του Πάρκο Wetland iSimangaliso – Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Εδώ θα ενταχθούμε σε μια εκδρομή στις εκβολές των ποταμών όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία για να δείτε κροκόδειλους, ιπποπόταμους και πολυάριθμα είδη πουλιών, μεταξύ των οποίων το άπιαστο African Fish Eagle, στο φυσικό τους περιβάλλον. Συνεχίζουμε για το Ντέρμπαν , άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση . Γεύματα: πρωινό.

Ημέρα 9η: Ντέρμπαν – Αθήνα

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

Ημέρα 10η: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά χωρίς παραλείψεις. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Αναχωρήσεις

       2024

Ιούλιος - Σεπτέμβριος


Κάθε Kυριακή

Ενδεικτικές Πτήσεις

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής: αεροδρόμιο Αθήνας

Σημείο άφιξης / αναχώρησης  εκδρομής: αεροδρόμιο Γιοχάνεσμπουργκ / Ντέρμπαν

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Ενδεικτικά ξενοδοχεία:

Γιοχάνεσμπουργκ: Protea hotel Balalaika 4* ή παρόμοιο

Μπουμαλάνγκα: Hazyview Sun 3* ή παρόμοιο

Εσουατίνι: The Royal Villas 5* ή παρόμοιο

Ζούλουλαντ: Anew hotel Hluhluwe 3* ή παρόμοιο

Ντέρμπαν: Protea Hotel Umhlanga 3* ή παρόμοιο

 

ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΤΟΜΟΥ

σε δίκλινο δωμάτιο σε 3*, 4* & 5* καταλύματα

2790,00€

Επιβάρυνση μονόκλινου

500,00€

Φόροι αεροδρομίων/Επίναυλοι καυσίμων

Συμπεριλαμβάνονται

Φιλοδωρήματα

Καταβλητέα τοπικά

Η τιμή περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Γιοχάνεσμπουργκ//Ντέρμπαν – Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • 7 διανυκτερεύσεις στα παραπάνω ξενοδοχεία ή παρόμοια με πρωινό
 • 1 γεύμα και 4 δείπνα όπως αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω
 • Μεταφορές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικοί Αγγλόφωνοι ξεναγοί
 • Είσοδοι στα πάρκα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Η τιμή δεν περιλαμβάνει:

 • Ποτά & αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Προσωπικά έξοδα
 • Φιλοδωρήματα  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.