ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Εξερευνήστε την  Νότιο Αφρική με το Boutros tours:

Eίναι εύκολο να ερωτευτείς τη Νότια Αφρική - έχει όλα τα συστατικά αυτών των άπιαστων τέλειων διακοπών.

Παρθένες παραλίες πλαισιωμένες από καταπράσινο ορεινό τοπίο, άφθονη κουλτούρα, κρασί παγκόσμιας κλάσης, ποικιλία εστιατορίων για να κατευνάσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά και, φυσικά, το αξιοθέατο στα αστέρια - ένα θέαμα φύσης και άγριας ζωής.

Το Cape Τown είναι το ιδανικό μέρος για τους γνώστες του κρασιού και τους καλοφαγάδες με πολλά βραβευμένα εστιατόρια, πολλά από τα οποία στεγάζονται σε υπέροχα δείγματα της αρχιτεκτονικής του Cape Dutch και απολαμβάνουν εκπληκτική θέα. Οι λάτρεις της φύσης θα πρέπει να προσπαθήσουν να το επισκεφτούν μεταξύ Ιουνίου και Νοεμβρίου, όπου μπορείτε να κάνετε μια εκδρομή με σκάφος  για να δείτε τις Southern Right Whales, αν και οι αφρικανικοί πιγκουίνοι είναι παρόντες όλο το χρόνο - το είδος της παραλίας που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά.

Στην  διαδρομή των κήπων ( Garden Route) , λίγες ώρες ανατολικά, είναι όλες οι άγριες παραλίες και τα καταφύγια ζώων και αποτελεί ιδανική στάση κατά τη διαδρομή προς το Ανατολικό Ακρωτήριο, το σπίτι των Big Five και χωρίς ελονοσία.

Με πολλά και εξαιρετικά σαφάρι που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και προϋπολογισμό, είτε η προτίμησή σας είναι ένα κομψό αποικιακό κατάλυμα είτε μια πιο ρουστίκ σκηνή δίπλα σε ένα ποτάμι,  είναι το αποκορύφωμα οποιασδήποτε διαδρομής στη Νότια Αφρική. Το KwaZulu Natal είναι μια συναρπαστική επαρχία. φιλοξενεί την υπέροχη άγρια ​​ζωή αλλά και τα ιστορικά πεδία μάχης  μεταξύ Βρετανών  και Zulu, καθώς και τα βουνά Drakensburg με μερικές δραματικές άγριες παραλίες.

Βόρεια του Γιοχάνεσμπουργκ, όσοι αναζητούν την διασκέδαση  και  θα πρέπει να σταματήσουν στο διάσημο Sun City Resort, με το υπέροχο υδάτινο πάρκο. Για μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία  σαφάρι , υπάρχουν πολλές επιλογές για την επόμενη στάση σας - το Εθνικό Πάρκο Pilanesburg, το Madikwe Game Reserve of the Waterberg ή το Εθνικό Πάρκο Kruger . Όποιο κι αν επιλέξετε, να έχετε έτοιμη την κάμερά σας! Ενώ οι διακοπές στη Νότια Αφρική είναι από μόνες τους μια περιπέτεια, συνδυάζοντας συνήθως το Κέιπ Τάουν με ένα σαφάρι και την παραλία, αξίζει να έχουμε κατά νου ότι οι τακτικές πτήσεις προς τον Μαυρίκιο και τις Σεϋχέλλες και η επιλογή στάσεων στη Μέση Ανατολή σημαίνει υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μια περιπέτεια που μια φορά στη ζωή σας.