Νότιος Αφρική: Victoria Falls and Botswana Encounter

Νότια Αφρική

Διακοπές

12 ημέρες

Αθήνα

Καταρράκτες Βικτώρια

Περιγραφή Εκδρομής

Απολαύστε ένα ταξίδι στη Λίμνη Βικτώρια, κάντε σαφάρι στη Μποτσουάνα και κάντε κρουαζιέρα στο ποταμό Ζαμβέζη… Είστε στην Αφρική!

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η - Αναχώρηση από Αθήνα

Αναχώρηση από Αθήνα


Αναχώρηση από το Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για καταρράκτες Βικτώρια, μέσω σταθμού. Άφιξη την επόμενη ημέρα.

Ημέρα 2η - Άφιξη στους καταρράκτες Βικτώρια

Άφιξη στους καταρράκτες Βικτώρια


Άφιξη στους καταρράκτες Βικτώρια. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η - Καταρράκτες Βικτώρια

Καταρράκτες Βικτώρια


Πρωινό. Ξενάγηση στους καταρράκτες. Η επίσκεψη στους καταρράκτες είναι μία συγκλονιστική εμπειρία .Θέα, ήχοι ,μυρωδιές όλα συνυπογράφουν ότι οι καταρράκτες είναι από τα αριστουργήματα της φύσης. Καμία φωτογραφία δε μπορεί να αναπαραστήσει τη πραγματικότητα και τίποτα δε μπορεί να σε προετοιμάσει για αυτό που θα δεις .Θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε φωτογραφίες και θα συνοδεύεστε από ειδικευμένο οδηγό που θα σας δώσει πληροφορίες τόσο για τους καταρράχτες όσο και τη πανίδα και τη χλωρίδα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.Ελεύθερο απόγευμα. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η - Κρουαζιέρα στο ποταμό Ζαμβέζη

Κρουαζιέρα στο ποταμό Ζαμβέζη


Πρωινό και ελεύθερος χρόνος.Το απόγευμα θα απολαύσετε την μοναδική εμπειρία της κρουαζιέρας Sunset. Η κρουαζιέρα στο ποταμό Ζαμβέζη είναι ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ομορφιά του ποταμού. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε διάφορα ζώα όπως ιπποπόταμους ,κροκόδειλους ,ελέφαντες και ποικιλία πουλιών .Η κρουαζιέρα Sunset είναι πολύ δημοφιλής και περιλαμβάνει σνακς ,μπύρα ,κρασί και αναψυκτικά. Είναι ιδανική ευκαιρία για να αποθανατίσετε τα περίφημα αφρικανικά ηλιοβασιλέματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η - Πάμε Μποτσουάνα...

Πάμε Μποτσουάνα...


Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στο lodge μας στη Botswana, έτοιμοι να εξερευνήσουμε το Εθνικό Πάρκο Τσόμπε. Το απόγευμα θα απολαύσετε την πρώτη δραστηριότητα, που θα σας φέρει κοντά στην άγρια ζωή της Νοτίου Αφρικής. Στο Εθνικό Πάρκο Τσόμπε, το δεύτερο μεγαλύτερο στη Μποτσουάνα, θα απολαύσετε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε games της Αφρικανικής Ηπείρου. Θα ζήσετε μια αληθινή και μοναδική εμπειρία ζωής. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η - ...κυνήγι της άγριας ζωής

...κυνήγι της άγριας ζωής


Το κυνήγι της άγριας ζωής συνεχίζεται και σήμερα, τόσο στην ύπαιθρο, όσο και στον ποταμό Τσόμπε. Το χαρακτηριστικό του Εθνικού Πάρκου είναι η μεγάλη συγκέντρωση των ελεφάντων (περίπου 120,000), που διασχίζουν τουλάχιστον 200χλμ κατά την περίοδο ξηρασίας. Επιστροφή στο lodge, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 7η - Εθνικό πάρκο Τσόμπε

Εθνικό πάρκο Τσόμπε


Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο Kasane. Εκεί θα γνωρίσουμε τον πιλότο μας, που θα μας πετάξει για πρώτη φορά με το ανεμόπτερο στο Savute. Στο δυτικό τμήμα του Εθνικού πάρκου Τσόμπε, το κανάλι Savute, κρύβει μια συναρπαστική ιστορία. Το απρόβλεπτο αυτό κανάλι υπερχειλίζει αλλά και στερεύει ανεξάρτητα απο τις καιρικές συνθήκες. Μεσημεριανό και βραδινό στο lodge μας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η - Σαφάρι...

Σαφάρι...


Ημέρα αφιερωμένη στα ανοιχτού τύπου σαφάρι στην ευρύτερη περιοχή του Savute. Το καλοκαίρι συγκεντρώνεται εκεί τεράστιος αριθμός από κοπάδια ζέβρας, τα οποία στην αναζήτηση νερού περνάνε από την περιοχή. Συνήθως, συνοδεύονται από αγέλες αρπακτικών κι αποτελούν θέαμα που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Μεσημεριανό και δείπνο στο lodge μας.

Ημέρα 9η - Δέλτα Okavango και σαφάρι στη Nxaragha

Δέλτα Okavango και σαφάρι στη Nxaragha.


Αφού πάρετε το πρωινό σας, θα συνεχίσετε το ταξίδι σας, πετώντας με το ανεμόπτερο στην περιοχή του δέλτα Okavango. Η περιοχή είναι γεμάτη μεγάλες λίμνες, βαθιές λιμνοθάλασσες και υπόσχεται να σας μαγνητίσει. Η όαση που είναι παγιδευμένη στο κατάξερο λεκανοπέδιο της ερήμου Καλαχάρι, προσελκύει την άγρια ζωή της Αφρικής, στην αναζήτηση νερού. Μεταφορά στο lodge μας, που βρίσκεται στο νησί Nxaragha, και το απόγευμα θα κάνουμε το πρώτο μας σαφάρι στην περιοχή.

Ημέρα 10η - Περιηγήσεις στο δέλτα...

Περιηγήσεις στο δέλτα...


Σήμερα το πρωί ετοιμαστείτε να περιηγηθείτε στα νερά του δέλτα, είτε με τον παραδοσιακό τρόπο (canoe) είτε με ένα βαρκάκι. Ο έμπειρος ξεναγός σας, θα σας πλοηγήσει ανάμεσα στους πολλούς πορθμούς. Επιστροφή το απόγευμα στο lodge μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 11η - Τελευταίο σαφάρι...

Τελευταίο σαφάρι...


Τελευταίο πρωινό σαφάρι και μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στην Αθήνα, μέσω σταθμού.

Ημέρα 12η - Επιστροφή

Επιστροφή.


Άφιξη στην Αθήνα

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά Εισιτήρια Αθήνα – Καταρράκτες Βικτώρια ( μέσω σταθμού) – Μάουν – Γιοχάνεσμπουργκ – Αθήνα
 • 9 Διανυκτερεύσεις σε 4* lodge
 • Πρωινό κατά τη διαμονή σας στους Καταρράκτες Βικτώρια
 • Πλήρης διατροφή στο Τσόμπε (εκτός από την 5η ημέρα –ημιδιατροφή)
 • Όλες οι μεταφορές
 • Όλες οι δραστηριότητες σαφάρι
 • Έμπειρος αγγλόφωνος ξεναγός

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίου
 • Προσωπικά έξοδα
 • Φιλοδωρήματα
 • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα ανωτέρω

Τιμές κατ' άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΤΙΜΕΣ
Victoria Falls – Ilala Lodge
Botswana – Chobe Game Lodge
Savute – Savute Safari Lodge
Okavango Delta – Camp Okavango
On Request  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.