Μαλαισία: Malaysia in Style

Μαλαισία

Αναψυχή & Τουρισμός

11 ημέρες

Αθήνα

Kουάλα Λουμπούρ

Αναχωρήσεις

          2024

Ιούνιος - Οκτώβριος


Κάθε Κυριακή

Σημεία Ενδιαφέροντος

 • Κουάλα Λουμπούρ
 • Κρουαζιέρα με δείπνο στον ποταμό Kuala Selangor
 • Mελάκκα
 • Σπήλαια Batu
 • Υψίπεδα Cameron
 • Pangkor Island 

Αναλυτικό πρόγραμμα

Ημέρα 1η: Αθήνα - Κουάλα Λουμπούρ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας και πτήση για την Μαλαϊκή πρωτεύουσα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη το επόμενο πρωί.

Γεύματα: ———-

Ημέρα 2η: Κουάλα Λουμπούρ

Άφιξη στη Κουάλα Λουμπούρ. Μετά την παραλαβή των αποσκευών και έλεγχο διαβατηρίων, αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Στη συνέχεια ακολουθεί γνωριμία με την Κουάλα Λουμπούρ. Η Κουάλα Λουμπούρ αποτελεί μια σύγχρονη μητρόπολη και είναι μία από τις πιο ζωντανές πόλεις της Ασίας, γεμάτη λαμπερές αντιθέσεις. Το απόγευμα θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στη Kuala Selangor με δείπνο & θα απολαύσουμε ένα μοναδικό θέαμα: εκατομμύρια πυγολαμπίδες να αστράφτουν στις όχθες του ποταμού. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα περάσουμε από παραδοσιακό Μαλαισιανό οικισμό, παρατηρώντας τον απλοϊκό τρόπο ζωής. Μετά το τέλος του δείπνου, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Γεύματα: δείπνο

Ημέρα 3η: Κουάλα Λουμπούρ – Σπήλαια Batu

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την πρώτη γνωριμία μας με την πρωτεύουσα τηςν Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ. Θα επισκεφθούμε ορισμένα από τα βασικότερα μνημεία της χώρας όπως το μεγάλο τζαμί ( Masjid Negara) και το μνημείο πολέμου ( Tugu Negara).  Θα περάσουμε έξω από το Moorish ρυθμού δικαστικό μέγαρο και τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το πανέμορφο Mohammedan αρχιτεκτονικής Cricket Club αλλά και το πάλάτι. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στα υψώματα Robson για να επισκεφθούμε τον 6όροφο ναό αφιερωμένο στη θεά Thean Hou.

Στάση για μεσημεριανό σε τοπικό εστιατόριο και αμέσως μετά θα μεταφερθούμε οδικώς προς στις σπηλιές Batu. Καθεμία από τις τρεις κύριες σπηλιές είναι εκπληκτική από άποψη μεγέθους αλλά και ηλικίας, αφού ο ασβεστόλιθος τους εκτιμάται ότι είναι 400.000.000 ετών, ενώ τα θρησκευτικά προσκυνήματα και αγάλματα που βρίσκονται μέσα τους αποτελούν ένα σημαντικό θρησκευτικό σημείο συνάντησης για τους Ινδουϊστές. Για να φθάσει κανείς θα πρέπει να ανέβει 272 σκαλοπάτια! Επιστροφή στη Κουάλα Λουμπούρ. Διανυκτέρευση.

Γεύματα: πρωινό και γεύμα

Ημέρα 4η: Κουάλα Λουμπούρ – Melacca

Μετά το πρωινό μας θα κατευθυνθούμε οδικώς νότια για να επισκεφθούμε την ιστορική Μελάκα, το κέντρο της οποίας ανακηρύχθηκε μνημείο πολιτισμικής κληρονομιάς. Η διαδοχική της κατάκτηση από Πορτογάλους, Ολλανδούς και Βρετανούς εξηγεί την ποικιλία ρυθμών των μνημείων της. Τα φρούρια του Αγ. Ιωάννη , η Ολλανδική Πλατεία με τα ολοκόκκινά της κτίρια, η εκκλησία του Αγ. Παύλου είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Μετά το γεύμα μας σε παραδοσιακό εστιατόριο, θα περπατήσουμε κατά μήκος της οδού Jonker, γεμάτη με παραδοσιακά μαγαζιά που πωλούν σουβενίρ, είδη τέχνης και πολλά άλλα. Άλλα σημεία ενδιαφέροντος που θα επισκεθούμε είναι η διάσημη Πορτογαλική Porta de Santiago καθώς και ο αρχαιότερος Κινέζικος ναός της Μαλαισίας Cheng Hoon Teng. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Γεύματα: πρωινό και γεύμα

Ημέρα 5η: Melacca - Υψίπεδα Κάμερον

Mετά το πρωινό μας, θα ταξιδέψουμε οδικώς προς τα βόρεια και πιο συγκεκριμένα προς τα υψίπεδα του Κάμερον. Τα υψίπεδα βρίσκονται σε υψόμετρο 800 -1600 μέτρων και είναι γνωστά για το δροσερό κλίμα σε σχέση με την υπόλοιπη Μαλαισία, τις εκτάσεις τσαγιού αλλά και το φυσικό κάλος με οργιώδη βλάστηση, καταρράκτες και πλούσια πανίδα. Το όνομα προέρχεται προς τιμή του Βρετανού γεωλόγου William Cameron, o οποίος χαρτογράφησε την περιοχή κατά την περίοδο της Βρετανικής κυριαρχίας. Καθοδόν προς το κατάλυμά μας, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους Orang Asli ( γηγενείς της περιοχής), με ξεχωριστό πολιτισμό, θρησκεία και γλώσσα από την υπόλοιπη χώρα. Θα κάνουμε στάση στους εντυπωσιακούς καταρράκτες Lata Iskandar. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας,  τακτοποίηση στο δωμάτιο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 6η: Υψίπεδα Cameron

Η σημερινή μας ημέρα είναι αφιερωμένη στα υψίπεδα Cameron και πιο συγκεκριμένα στο Mossy Δάσος στο Gunung Brinchang. Θα επιβιβαστούμε σε ένα 4χ4 και θα διασχίσουμε τα εκπληκτικής ομορφιάς τοπία. Καιρού επιτρέποντος, θα σκαρφαλώσουμε στο υψηλότερο προσβάσιμο με αυτοκίνητο βουνό της ΝΑ Ασίας με την συγκλονιστική θέα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το διάσημο εργοστάσιο τσαγιού Sungai Palas.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 7η: Υψίπεδα Κάμερον – Pangkor island

Mετά το πρωινό μας, θα αποχαιρετίσουμε τα υψίπεδα και θα μεταφερθούμε οδικώς στο Lumut όπου θα επιβιβαστούμε στο καράβι για το νησί Pangkor. Άφιξη στη Μαρίνα του νησιού και από εκεί με βάρκα θα μεταφερθούμε στο πολυτελές θέρετρο που θα μας φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες. Αρχαία δάση, λευκή άμμος και κρυστάλλινα νερά, θα είναι το σκηνικό μας σε αυτή τη γωνία του κόσμου. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 8η: Pangkor island

Ημέρες ελεύθερες για χαλάρωση ή μπορούμε να παρακολουθήσουμε μια από τις πολλές δραστηριότητες που έχει το νησί. Διανυκτέρευση.

Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 9η: Pangkor Island

Ημέρες ελεύθερες για χαλάρωση ή μπορούμε να παρακολουθήσουμε μια από τις πολλές δραστηριότητες που έχει το νησί. Διανυκτέρευση.

Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 10η: Pangkor island – Κουάλα Λουμπούρ – Αθήνα

Πρωινό και αφήνουμε πίσω το πανέμορφο νησί. Φτάνουμε με βάρκα στο Lumut απ’όπου θα μεταφερθούμε οδικώς για το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ για την πτήση της επιστροφής. Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 11η: Πτήση επιστροφής Αθήνα

Πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά χωρίς παραλείψεις. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Ενδεικτικές πτήσεις

Αθήνα - Nτόχα                           12.05 - 16.30

Ντόχα - Κουάλα Λουμπούρ     19.15 - 07.50

Κουάλα Λουμπούρ - Ντόχα     21.00 - 23.30

Ντόχα - Αθήνα                            02.25 - 07.00 ( άφιξη την επόμενη ημέρα)

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Qatar Airways

Σημεία αναχώρησης και επιστροφής

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής: αεροδρόμιο Αθήνας

Σημείο άφιξης  εκδρομής: αεροδρόμιο Κουάλα Λουμπούρ

Σημείο αναχώρησης εκδρομής: αεροδρόμιο Κουάλα Λουμπούρ

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Ενδεικτικά ξενοδοχεία

ΠΟΛΗ                               ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Kuala Lumpur                    The Majestic Kuala Lumpur  5* ή παρόμοιο

Cameron Highlights          Cameron Highlands Resort 5* ή παρόμοιο

Malacca                                The Majestic Malacca  5* ή παρόμοιο

Pangkor Island                  Pangkor Laut Resort  5* ή παρόμοιο

                                 Τιμές κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Αναχώρηση: Κάθε Κυριακή

3.050,00€
Φόροι αεροδρομίων / Επίναυλοι καυσίμων       Συμπεριλαμβάνονται
Φιλοδωρήματα    Καταβλητέα στη Μαλαισία

 

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Κουάλα Λουμπούρ- Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό
 • Γεύματα κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων όπως σημειώνονται στο πρόγραμμα
 • Είσοδοι σε αξιοθέατα όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Μεταφορές / Μετακινήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Ξεναγήσεις με τοπικούς ξεναγούς
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Ταξιδιωτική Ασφάλεια / Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φιλοδωρήματα ( πληρωτέα στη Μαλαισία)
 • Οτιδήποτε δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.