Γαμήλια Ταξίδια

Γευσιγνωσία & Πολυτέλεια

07 ημέρες

Αθήνα

Ko Σαμούι

Καιρός

 


Δεκέμβριος - Μάρτιος: Ιδανικότερο περίοδο για επίσκεψη στο Κο Σαμούι

Απρίλιος - Μάιος: Η πιο ζεστή περίοδος με υψηλά ποσοστά υγρασίας.

Ιούνιος - Αύγουστος: Μεταβατική περίοδος, με αρκετά λιγότερες βροχοπτώσεις από ότι το Πουκέτ

Σεπτέμβριος - Νοέμβριος: Περίοδος μουσώνων, με θαλασσοταραχή και υψηλά ποσοστά βροχόπτωσεων.

Αναχωρήσεις

              2023

Ιούνιος - Οκτώβριος


Κάθε Τρίτη

Περιγραφή Εκδρομής

7 ημέρες / 5 νύχτες στο Κο Σαμούι για κολύμπι και χαλάρωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά χωρίς παραλείψεις. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Αναχωρήσεις

              2023

Ιούνιος - Οκτώβριος


Κάθε Τρίτη

Ενδεικτικές πτήσεις

Αθήνα - Ντόχα 14:00 - 18:25

Ντόχα - Πούκετ 19:55 - 07:05 ( άφιξη την επόμενη ημέρα)

Πούκετ - Κο Σαμούι 09:00 - 10:10

 

Κο Σαμούι - Πούκετ 17:55 - 18:55

Πούκετ - Ντόχα     20:40 - 23:25

Ντόχα - Αθήνα      01:50 - 06:40

 

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Qatar Airways / Bangkok Airways

Σημεία αναχώρησης και επιστροφής

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής: αεροδρόμιο Αθήνας

Σημείο άφιξης / αναχώρησης  εκδρομής: αεροδρόμιο Ko Σαμούι

Ώρα Αναχώρησης: Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

JUNGLE DISCOVERY


Η περιήγησή μας στο συγκεκριμένο τουρ περιλαμβάνει επίσκεψη στο Wat Phra Yai και στο Wat Plai Leam, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να τραβήξουμε πολές φωτογραφίες. Μια στάση στην τοπική φυτεία καουτσούκ για να δούμε πώς υλοποιείται το συγκεκριμένο υλικό (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες / εποχές), μια σύντομη πεζοπορία στον καταρράκτη Namuang*Νόστιμο ταϊλανδέζικο μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται σε τοπικό εστιατόριο με θέα στον ωκεανό και τις φυτείες καρύδας. Η συνέχεια θα μας βρει στο Wat Tee Pangkorn με ένα γιγάντιο άγαλμα του Χρυσού Βούδα, το υψηλότερο σε όλο το Koh Samui. Eπιστροφή  στο ξενοδοχείο.

Koh Tao & Koh Nang - Yuan


Αυτή η ολοήμερη περιήγηση μας επιτρέπει να επισκεφθούμε τα μικρά νησιά Koh Nang Yuan και Koh Tao με ταχύπλοο από το Koh Samui. Τρία μικρά νησάκια ενώνονται με μια  απίστευτη ομορφιάς αμμουδιά και θα έχουμ ετη δυνατότητα να κολυμπήσουμε στα καθαρά νερά  Μετά από ένα τυπικό ταϊλανδέζικο μεσημεριανό γεύμα στη μικρή και ήσυχη παραλία Koh Tao, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. 

Ang Thong Islands


Ολοήμερο ταξίδι στο Θαλάσσιο Εθνικό Πάρκο Angthong, καλύπτει περίπου 250 τετραγωνικά χιλιόμετρα.  Το πάρκο αποτελείται από μεγάλο αριθμό μικρών νησιών που ξεπροβάλονται από τις καταγάλανες θάλασσες και τα γεμάτα ζωή κοράλλια. Θα γνωρίσουμε τη σμαραγδένια λίμνη θαλασσινού νερού Thale Nai. Το μεσημεριανό γεύμα θα το απολαύσουμε στο Koh Paluay. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. 

Phi Phi


Θα απολαύσουμς  ένα ολοήμερο ταξίδι σε ένα από τα πιο διάσημα νησιά της Νοτιοανατολικής Ασίας, σατ νησιά Phi Phi. Το ταξίδι μας μας οδηγεί στους εντυπωσιακούς ασβεστολιθικούς σχηματισμούς των νησιών Phi Phi που απέκτησαν παγκόσμια φήμη όταν αποτέλεσαν το σκηνικό της ταινίας του Χόλιγουντ The Beach. Θα απολαύσουμε το κολυμπι μας στα κρυστάλλινα νερά αυτού του πανέμορφου αρχιπελάγους, ενώ  θα γευματίσουμε απολαμβάνοντας το μεσημεριανό μας το οποίο σερβίρεται σερβίρεται κάτω από τη σκιά ενός δέντρου στο νησί Bamboo.  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.