Mπαλί – 8 ημέρες

Γαμήλια Ταξίδια

Γευσιγνωσία & Πολυτέλεια

08 ημέρες

Αθήνα

Nτενπασάρ (Μπαλί)

Καιρός

 


Iανουάριος - Φεβρουάριος: Η πιο υγρή περίοδος με υψηλά ποσοστά βροχοπτώσεων. 

Μάρτιος - Απρίλιος : Μεταβατική περίοδος με σποραδικές βροχοπτώσεις

Μάιος - Σεπτέμβριος: Ξηρή περίοδος, ιδανικότερη για κολύμπι. 

Οκτώβριος - Δεκέμβριος: Μεταβατική περίοδος με λίγες βροχοπτώσεις.

Αναχωρήσεις

              2023

Ιούνιος - Οκτώβριος


Κάθε Κυριακή

Περιγραφή Εκδρομής

Απολαύστε τις τροπικές παραλίες, τον μυστικιστικό τρόπο ζωής και την ιδιαίτερη κουλτούρα του Μπαλί.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά χωρίς παραλείψεις. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Αναχωρήσεις

              2023

Ιούνιος - Οκτώβριος


Κάθε Κυριακή

Ενδεικτικές πτήσεις

Αθήνα - Σιγκαπούρη 16:15 - 08:05 ( άφιξη την επόμενη ημέρα)

Σιγκαπούρη - Ντενπασάρ  10:45 - 13:15

Ντενπασάρ  - Σιγκαπούρη   20:00 - 22:35

Σιγκαπούρη - Αθήνα    05:35 - 11:55

 

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Scoot

Σημεία αναχώρησης και επιστροφής

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής: αεροδρόμιο Αθήνας

Σημείο άφιξης / αναχώρησης  εκδρομής: αεροδρόμιο Ντενπασάρ ( Μπαλί)

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

TEXNH KAI ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ


Μια ολοήμερη εκδρομή που καλύπτει πολλά σημεία ενδιαφέροντος. Αρχικά επισκεπτόμαστε το κέντρο ξυλογλυπτικής του Kemenuh, Mas. Θα ανακαλύψουμε τις εκπληκτικές δεξιότητες των νεαρών τεχνιτών, θα θαυμάσουμε τα καλύτερα έργα τέχνης σμιλευμένα πάνω σε διάφορα είδη τροπικού σκληρού ξύλου. Συνεχίζουμε για το Ουμπούντ, τη διάσημη πατρίδα των Μπαλινέζων καλλιτεχνών και επισκεπτόμαστε μια από τις γκαλερί, όπου εκτίθεται έργα  ζωγραφικής. Θα γίνουν στάσεις στον ιερό ναό της πηγής Sebatu και στο Gunung Kawi, τα περίφημα ιερά βράχια.  Θα απολαύσουμε την  μαγευτική θέα στο ηφαίστειο και τη λίμνη Batur, ενώ θα γευματίσουμε στο Penelokan, Kintamani. Μέσα από την καλντέρα, περιστασιακά αναδύεται καπνός από έναν μαύρο ηφαιστειακό κώνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας αργά το απόγευμα.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΑΛΙ


Με αφετηρία το κατάλυμά μας, θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας παρακολουθώντας μια  ζωντανή παράσταση ενός χορού Barong στο Batubulan. Στη συνέχεια θα  κατευθυνθούμε  προς το Besakih, χτισμένο στη νότια πλαγιά του ιερού όρους Agung. Ο ναός διαθέτει πολλά ιερά και μικρότερους ναούς σε ένα τεράστιο θρησκευτικό συγκρότημα. Συχνά γυναίκες από όλο το νησί ντυμένες με τα καλύτερα ρούχα τους κουβαλούν πολύχρωμα αφιερώματα στα κεφάλια τους σε ένα από τα ιερά προσκυνήματα.

Η συνέχεια θα μας βρει στο ιερό σπήλαιο των νυχτερίδων στη Κουσάμπα.  Εκατοντάδες νυχτερίδες κρύβονται στο πίσω μέρος των κεντρικών ιερών του. Κανείς δεν ξέρει γιατί οι νυχτερίδες αναζήτησαν καταφύγιο εδώ. Στη μαύρη αμμουδιά στην άλλη πλευρά του δρόμου βλέπει κανείς συχνά δεκάδες ανθρώπους να ολοκληρώνουν το τελευταίο τελετουργικό της καύσης. Κοντά στην πύλη του ναού, ορδές πιστών  περιμένουν υπομονετικά να λάβουν μια ευλογία από έναν ιερέα προτού συνεχίσουν το ταξίδι τους.  Επόμενη στάση μας το Kerta Gosa στο Klungkung. Πρόκειται για  δικαστήριο του 17ου αιώνα με παραδοσιακές οροφογραφίες. Τέλος της εκδρομής μας, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

KENTΡΙΚΟ ΜΠΑΛΙ


Έχοντας αφετηρία το Ubud θα εξερευνήσουμε ενδιαφέροντα αξιοθέατα του Κεντρικού Μπαλί απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα  συναρπαστικά μπαλινέζικα τοπία. Πρώτη αμς στάση το Gunung Kawi, ιερός βράχος με σκαλισμένα τα πρόσωπα των βασιλιάδων που έχουν περάσει κατά τους αιώνες από το νησί.  Στη συνέχεια θα βρεθούμε στο Bayad. Μέσα από μιαδιαδρομή 6 χιλιομέτρων πλούσια τροπικής βλάστησης με περισσότερα από 150 είδη τροπικών φρούτων, μπαχαρικών και βοτάνων θα καταλήξουμε σε μια σειρά από αρχαίες ιερές σπηλιές θρησκευτικού χαρακτήρα με εκπληκτική θέα τον ποταμό Petanu. H μέρα μας θα τελειώσει στον οικισμό Petulu, όπου κάθε βράδυ χιλιάδες λευκοί ερωδιοί συγκεντρώνονται να κουρνάσιουν στο τροπικό δάσος.  Κανείς δεν ξέρει γιατί αυτά τα πουλιά επέλεξαν να κάνουν το Petulu σπίτι τους. Μια τοπική ιστορία υποστηρίζει ότι τα πουλιά είναι μετενσαρκώσεις χιλιάδων ανδρών και γυναικών που πέθαναν στον εμφύλιο πόλεμο που μαίνονταν στο Μπαλί το 1966. Πολλά από τα θύματα θάφτηκαν κοντά εδώ και τα πουλιά λέγεται ότι άρχισαν να έρχονται εδώ μόνο μετά από έγινε μεγάλη τελετή στη μνήμη των νεκρών.  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.