Γκόα – 8 ημέρες

Ινδία

Γευσιγνωσία & Πολυτέλεια

08 ημέρες

Αθήνα

Γκόα

Καιρός

 


Nοέμβριος - Μάρτιος : Κανονικές θερμοκρασίες ( 21-32 βαθμοί) και ήρεμη θάλασσα

Μάρτιος - Μάιος:  Ηλιόλουστες ημέρες και ζέστη ( 25-35 βαθμοί) και ήρεμη θάλασσα

Ιούνιος - Οκτώβριος: Χαμηλότερες θερμοκρασίες  ( 24 -30 βαθμοί) με συχνές καταιγίδες.

Αναχωρήσεις

              2023

Ιούνιος - Οκτώβριος


 

Περιγραφή Εκδρομής

 Εξωτικές παραλίες με ατελείωτη άμμο, φοίνικες και πεντακάθαρα νερά.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά χωρίς παραλείψεις. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Αναχωρήσεις

              2023

Ιούνιος - Οκτώβριος


 

Ενδεικτικές πτήσεις

Αθήνα - Nτόχα 14:00 - 18:25

Ντόχα - Γκόα   19:30 - 01:55 ( άφιξη την επόμενη ημέρα)

Γκόα -  Ντόχα  03:40 - 04:55

Ντόχα - Αθήνα  07:40 - 12:30

 

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Qatar Airways

 

Σημεία αναχώρησης και επιστροφής

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής: αεροδρόμιο Αθήνας

Σημείο άφιξης / αναχώρησης  εκδρομής: αεροδρόμιο Dabolim ( Γκόα)

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΑ


Θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε το ένδοξο παρελθόν της Γκόα με ανεξήτιλα σημάδια από την Πορτογαλική αποικιοκρατία. Ξεκινώντας θα βρεθούμε στο Chandor,  η οποία ήταν η αρχαία πρωτεύουσα της Goa κατά τη διάρκεια της δυναστείας Kadamba….Θα επισκεφθούμε την οικία Braganza…. κάθε πέτρα έχει γράψει ιστορία και αφηγείται μια ξεχωριστή ιστορία για το αποικιακό παρελθόν της. Το παλάτι χτίστηκε το 1500 από την πλούσια οικογένεια Μπραγκάνζα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στο Quepem, το οποίο κατέκτησαν οι Πορτογάλοι τον 17ο αιώνα. Θα επισκεφθούμε το Palacio do Deao, το οποίο είναι ένα αρχοντικό δύο αιώνων. Χτίστηκε από έναν Πορτογάλο ευγενή που ήταν ο κοσμήτορας  και ο ιδρυτής της πόλης Quepem. Είναι χτισμένο σε ασυνήθιστο στιλ αρχιτεκτονικής, συνδυάζοντας την ινδουιστική και πορτογαλική κουλτούρα.  Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το γεύματά σε μια ντόπια οικογένεια ενώ αργότερα θα εξερευνήσουμε την πολύχρωμη αγορά της πόλης  Margao. Μετά το τέλος των ξεναγήσεων επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. 

ΠΑΛΑΙΑ ΓΚΟΑ


Οι ναοί της Γκόα είναι στην ουσία όπως οι περισσότεροι Ινδουιστικοί ναοί στην Ινδία, βασισμένοι γύρω από μια θεότητα που λατρεύεται. Η αρχιτεκτονική των ναών της Γκόα είναι λίγο διαφορετική κυρίως για ιστορικούς λόγους. Θα ξεκινήσουμε επισκεπτόμενοι τους δύο πιο διάσημους ναούς, τον ναό Shantadurga αφιερωμένος στη Θεά Parvati & τον Λόρδο Naguesh και τον ναό Ramnathi αφιερωμένος στον Λόρδο Rama. Ο ναός πιστεύεται ότι ιδρύθηκε από τον Λόρδο Ράμα κατά το ταξίδι της επιστροφής του στην Ayodhya μετά τη δολοφονία του Ravana. Στη συνέχεια, θα βρεθούμε στην Παλιά Γκόα που βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα ανατολικά της σημερινής πρωτεύουσας της Γκόα.  Μετά την περιήγηση στην Παλιά Γκόα, θα φθάσουμε στην πρωτεύουσα Panaji. Στοιβαγμένη γύρω από την καταπράσινη πλαγιά του λόφου στις εκβολές του ποταμού Mandovi, διαφέρει κατά πολύ από τις υπόλοιπες Ινδικές πόλεις. Γνωστή ως η Πλατεία της Εκκλησίας, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, αποτελεί ορόσημο της πόλης.  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.