Νότιος Αφρική: Πάρκο Κρούγκερ & Μοζαμβίκη

Νότια Αφρική

Αναψυχή & Τουρισμός

13 ημέρες

Αθήνα

Γιοχάνεσμπουργκ

Αναχωρήσεις:

         2024

Ioύλιος - Σεπτέμβριος


Κάθε Κυριακή

Περιγραφή Εκδρομής

Στη νοτιότερη άκρη της αφρικανικής ηπείρου, εκεί όπου ο Ινδικός και ο Ατλαντικός σμίγουν τα ανταριασμένα νερά τους, βρίσκεται το Κέιπ Τάουν. Με κοσμοπολίτικη διάθεση, ευρωπαϊκή φινέτσα και υψηλή αισθητική, η παλιότερη πόλη της Νότιας Αφρικής «ξεχειλίζει» από κομψότητα και εκλεπτυσμένη ομορφιά.

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η: Αθήνα – Γιοχάνεσμπουργκ

Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος και πτήση μέσω σταθμού για το Γιοχάνεσμπουργκ. Άφιξη την επόμενη μέρα.

Ημέρα 2η: Γιοχάνεσμπουργκ

Άφιξη στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ και συνάντηση με το αντιπρόσωπό μας που θα μας μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.

Το Γιοχάνεσμπουργκ είναι μια ακμάζουσα πόλη, και η περιοχή κοντά στο Δημαρχείο και το Newtown Πολιτιστικό Τμήμα, έχει μεταμορφώσει εντελώς την αγορά και τα περίχωρα, και τώρα αποτελεί την καρδιά της αστικής αναγέννησης. Επισκεφθείτε το Μουσείο της Αφρικής, το οποίο καταγράφει το παρελθόν της ηπείρου, όταν άνθισαν οι πρώτοι πολιτισμοί και μην χάσετε την “κορυφή της Αφρικής» στο Carlton Centre, από όπου θα έχετε απέραντη θέα πάνω από το Γιοχάνεσμπουργκ. Διανυκτέρευση. Γεύματα:-

Ημέρα 3η: Γιοχάνεσμπουργκ – Μπουμαλάνγκα – Πάρκο Κρούγκερ

Αναχωρούμε  μετά  το  πρωινό  μας για το αεροδρόμιο και την πτήση μας για Μπουμαλάνγκα. Άφιξη και μεταφορά στο κατάλυμά μας στο πάρκο Κρούγκερ.

Η νότια περιοχή του πιο διάσημου καταφυγίου θηραμάτων της Νότιας Αφρικής, του Kruger National Park, χωρίζεται από την πλούσια καλλιεργήσιμη γη από τον ποταμό Crocodile, μια δημοφιλή περιοχή για να εντοπίσετε κροκόδειλους, παιχνιδιάρικους ιπποπόταμους και διψασμένα άγρια ​​ζώα. Η περιοχή παρακολούθησης είναι γνωστή ως «Νότιος Κύκλος» και είναι διάσημη για τους ρινόκερους και τα λιοντάρια της, που διαθέτουν μια σειρά από διαφορετικές τεχνικές και συμπεριφορές κυνηγιού που πρέπει να παρατηρήσετε. Κοντά στην πισίνα Hippo Pool, μπορούμε να δούμε αρχαίες βραχογραφίες του San. Δείπνο και διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Ημέρα 4η: Πάρκο Κρούγκερ (Σαφάρι )

Πρωινό σαφάρι με ανοιχτό jeep 4Χ4.Το φημισμένο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία της άγριας ζωής, ανάμεσα στις καλύτερες στην Αφρική. Σε σχεδόν 2 εκατομμύρια εκτάρια, το καταφύγιο αποτελεί το ορόσημο των Νοτιοαφρικανικών Εθνικών πάρκων καθώς επίσης και το σπίτι ενός εντυπωσιακού αριθμού χλωρίδας και πανίδας. Επιστροφή στο κατάλυμα το απόγευμα. Δείπνο διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Ημέρα 5η: Πάρκο Κρούγκερ (Σαφάρι )

Η σημερινή μέρα είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένη στην αναζήτηση των Big 5 (λιοντάρι, ελέφαντας, λεοπάρδαλη, βουβάλι, ρινόκερος) καθώς και άλλων ζώων. Πρωινό και αμέσως αναχωρούμε για τη πρώτη μας επαφή με την άγρια ζωή της Αφρικής. Θα δούμε θηλαστικά, πουλιά και ερπετά. Ο ειδικά εκπαιδευμένος οδηγός  μας θα μας δώσει πληροφορίες για όποιο είδος συναντήσουμε  και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση μας. Επιστρέφουμε στο lodge. Δείπνο και διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Ημέρα 6η: Πάρκο Κρούγκερ – Μοζαμβίκη

Πρωινό και σήμερα θα μεταφερθούμε οδικώς στη Μοζαμβίκη. Περνώντας τα σύνορα θα φτάσουμε στη Maputo Marina απ’ όπου θα επιβιβαστούμε σε βάρκα για να μεταφερθούμε στο νησί Inhaca που θα μας φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Ημέρα 7η: Μοζαμβίκη

Απολαύστε τον ήλιο και τις λευκές παραλίες σε ένα κατάλυμα μπροστά στη θάλασσα χαμένο μέσα στη βλάστηση της Μοζαμβίκης. Γεύματα: All inclusive.

Ημέρα 8η: Μοζαμβίκη

Απολαύστε τον ήλιο και τις λευκές παραλίες σε ένα κατάλυμα μπροστά στη θάλασσα χαμένο μέσα στη βλάστηση της Μοζαμβίκης. Γεύματα: All inclusive.

Ημέρα 9η: Μοζαμβίκη

Απολαύστε τον ήλιο και τις λευκές παραλίες σε ένα κατάλυμα μπροστά στη θάλασσα χαμένο μέσα στη βλάστηση της Μοζαμβίκης. Γεύματα: All inclusive.

Ημέρα 10η: Μοζαμβίκη

Απολαύστε τον ήλιο και τις λευκές παραλίες σε ένα κατάλυμα μπροστά στη θάλασσα χαμένο μέσα στη βλάστηση της Μοζαμβίκης. Γεύματα: All inclusive.

Ημέρα 11η: Μοζαμβίκη – Γιοχάνεσμπουργκ

Πρωινό και μεταφορά με βάρκα πίσω στην Maputo Marina και από εκείς το αεροδρόμιο για την πτήση για Γιοχάνεσμπουργκ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Γεύματα πρωινό.

Ημέρα 12η: Γιοχάνεσμπουργκ – Αθήνα

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ για την πτήση της επιστροφής μας στη Αθήνα. Γεύματα πρωινό

Ημέρα 13η: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

-

Αναχωρήσεις

2024

Ιούλιος - Σεπτέμβριος

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής: αεροδρόμιο Αθήνας

Σημείο άφιξης / αναχώρησης  εκδρομής: αεροδρόμιο Γιοχάνεσμπουργκ

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Ενδεικτικά ξενοδοχεία:

Γιοχάνεσμπουργκ: The Maslow 4* ή παρόμοιο

Πάρκο Κρούγκερ: Mjejene River Lodge ή παρόμοιο

Μοζαμβίκη: Machangulo Beach Lodge (Santa Maria) 4* ή παρόμοιο

ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΤΟΜΟΥ

σε δίκλινο δωμάτιο σε  4* καταλύματα

2750,00€

Επιβάρυνση μονόκλινου

600,00€

Φόροι αεροδρομίων/Επίναυλοι καυσίμων

Συμπεριλαμβάνονται

Φιλοδωρήματα

Καταβλητέα τοπικά

 

Η τιμή περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Γιοχάνεσμπουργκ/Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό
 • Εσωτερικές πτήσεις Γιοχάνεσμπουργκ – Μπουμαλάνγκα//Μαπούτο – Γιοχάνεσμπουργκ
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Γιοχάνεσμπουργκ με πρωινό
 • 3 διανυκτερεύσεις στο πάρκο Κρούγκερ με πλήρη διατροφή
 • 5 διανυκτερεύσεις στη Μοζαμβίκη all inclusive
 • Μεταφορά με βάρκα από και προς το νησί Inhaca
 • Μεταφορές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικοί Αγγλόφωνοι συνοδοί στο πάρκο Κρούγκερ
 • Είσοδοι στα πάρκα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Η τιμή δεν περιλαμβάνει:

 • Ποτά & αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Προσωπικά έξοδα
 • Φιλοδωρήματα  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.