Ταξίδι στην Ιορδανία τους χειμερινούς μήνες

Boutros Tours

19 October 2018

No Comments

Wadi-Rum-taxidi-iordania-xeimvna

Ο χειμώνας είναι εξαιρετική περίοδος να ταξιδέψει κάποιος στην Ιορδανία.

Το καλοκαίρι οι Αρχαιολογικού ενδιαφέροντος χώροι στην Ιορδανία είναι γεμάτοι με τουρίστες και ο καυτός ήλιος σε κάποια σημεία μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε λίγο άβολα. Αλλά μπορείτε να τα αποφύγετε όλα αυτά προγραμματίζοντας το ταξίδι σας κατά τους χειμερινούς μήνες μεταξύ Νοεμβρίου και Μαρτίου.

Αυτή η εποχή του έτους είναι ιδιαίτερα ελκυστική για κολύμπι στην Νεκρά θάλασσα, relax και spa ,επίσης για διάφορες δραστηριότητες όπως η πεζοπορία π.χ. , δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες είναι άνετες ακόμη και για τις μεγάλες πεζοπορίες στα μονοπάτια της ερήμου. Επίσης η εξερεύνηση των φαραγγιών είναι μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Για παράδειγμα, η διαδρομή από τη Μικρή Πέτρα προς την Πέτρα είναι μια φανταστική διαδρομή που βαθμολογήθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες πεζοπορίες στον κόσμο από το National Geographic».
Η διαδρομή αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε το όμορφο και άγριο τοπίο, καθώς και πολλά άλλα αξιοθέατα της διαδρομής , χωρίς τη μεγάλη εισροή των χιλιάδων τουριστών.

Ενώ θα είστε στην Πέτρα, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μαθήματα τοπικής κουζίνας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις πιο σύντομες διακοπές του χειμώνα στην Ιορδανία ! Εκεί μπορείτε να μάθετε να μαγειρεύετε παραδοσιακά πιάτα που θα σας διδάξουν οι τοπικές κυρίες.
Επιπλέον, είναι μια φανταστική ευκαιρία να συνεργαστείτε με τους ντόπιους, να δοκιμάσετε νόστιμα πιάτα και να μάθετε περισσότερα για τη βασική σημασία της διατροφής και της φιλοξενίας στον πολιτισμό της Ιορδανίας.

ΑΡΘΡΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ & ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Εδώ θα μαθαίνετε οτιδήποτε καινούργιο συμβαίνει, νέα, ειδήσεις, δημοσιεύσεις και άρθρα σχετικά με τα ταξίδια, εκδρομές και πακέτα διακοπών στο εξωτερικό. Νέα και πληροφορίες που σίγουρα θα σας χρειαστούν σε κάθε περίπτωση, ειδικά αν πρόκειται να ταξιδέψετε στους τουριστικούς αυτούς προορισμούς.