Φιλιππίνες – 12 ημέρες

Νοτιοανατολική Ασία

Αναψυχή & Τουρισμός

12 ημέρες

Αθήνα

Mανίλα

Αναχωρήσεις

                   2023

Νοέμβριος


Περιγραφή Εκδρομής

Αναλυτικό πρόγραμμα

Ημέρα 1η - Αθήνα - Μανίλα

Αθήνα - Μανίλα


Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας και πτήση για την Μανίλα.

Ημέρα 2η - Μανίλα

Μανίλα


Άφιξη στη Μανίλα. Μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων και παραλαβή αποσκευών, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στο δωμάτιο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η - Μανίλα

Μανίλα


Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την πρώτη μας γνωριμία με την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, σημαντικός πόλος έλξης όσον αφορά τον πολιτισμό και την κληρονομιά της χώρας. Mε την βοήθεια του τοπικού ξεναγού, θα γνωρίσουμε την πόλη ξεκινώντας από τα Intramuros. Προέρχεται από τις ισπανικές λέξεις, intra & muros , κυριολεκτικά σημαίνει ``εντός των τειχών``. Γνωστή ως η ιστορική πόλη των Φιλιππίνων και θεωρείται ως η ίδια η Παλιά Μανίλα κατά την ισπανική εποχή. Αυτή η περιοχή περιέχει πολλά ισπανικά αποικιακά αξιοθέατα, όπως το Fort Santiago, την εκκλησία San Agustin, την Casa Manila και πολλά άλλα. Μετά το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο, η ξενάγηση συνεχίζεται στη συνοικία Binondo η οποία αποτελεί την παλαιότερη Chinatown στον κόσμο, διάσημη για την αυθεντική κινέζικη και κουζίνα του Χονγκ Κονγκ. Η εκκλησία του είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός ισπανικού μπαρόκ και κινέζικου στυλ, όπως φαίνεται στο καμπαναριό της παγόδας. Γεύματα: πρωινό, γεύμα

Ημέρα 4η - Μανίλα - Bohol

Μανίλα - Bohol


Μετά το πρωινό μας, μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση μας για το Panglao ( Bohol). Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 5η -Bohol

Bohol


To Βοhol αποτελεί το μεγαλύτερο νησί του ομώνυμου αρχιπελάγους και 10ο μεγαλύτερο των Φιλιππίνων. Η ακτογραμμή του νησιού περιβάλλεται από ήρεμους κολπίσκους και παραλίες με λευκή άμμο. Το Bohol δεν είναι τόσο διεθνώς διάσημο όσο το Boracay στα ανοιχτά του νησιού Panay , αλλά είναι γνωστό στους ντόπιους ως παράδεισος για κολύμπι και καταδύσεις. Οι περιηγήσεις παρατήρησης δελφινιών και φαλαινών είναι δημοφιλείς τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες. Η καλύτερη εποχή είναι από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο, αλλά τα δελφίνια μπορεί κανείς να δει όλο το χρόνο. Εκτός από τις παραλίες με τη λευκή άμμο και τα σημεία καταδύσεων, το Bohol είναι διάσημο μεταξύ άλλων αξιοθέατων, για τους Σοκολατένιους Λόφους του, το Tarsier –τα μικρότερα πρωτεύοντα θηλαστικά στον κόσμο, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς και παλιές πέτρινες εκκλησίες. Η ξενάγηση μας ξεκινά στους σοκολατένιους λόφους, το πιο διάσημο τουριστικό αξιοθέατο του νησιού. Οι λόφοι, που μοιάζουν με γιγάντιους σοκολατένιους κώνους, έχουν ασυνήθιστο γεωλογικό σχηματισμό και αποτελείται από τουλάχιστον 1.270 μεμονωμένους λόφους, διάσπαρτοι σε μια μεγάλη περιοχή. Το ύψος κυμαίνεται από 30 ως 50 μέτρα και καλύπτονται από πράσινο γρασίδι, το οποίο γίνεται καφέ κατά τη διάρκεια της ξερής περιόδου. Ο θρύλος λέει ότι οι λόφοι εμφανίστηκαν όταν δύο γίγαντες πέταξαν πέτρες και άμμο ο ένας στον άλλο, σε μια μάχη που κράτησε για ημέρες. Όταν τελικά εξαντλήθηκαν, έγιναν φίλοι κι έφυγαν από το νησί, αλλά η αναταραχή που προκάλεσαν έμεινε ανεξίτηλη στο νησί. Για τους πιο ρομαντικούς είναι η ιστορία του Αrogo, ενός νεαρού και πολύ δυνατού γίγαντα που ερωτεύτηκε μια συνηθισμένη θνητή κοπέλα που ονομαζόταν Aloya. Αφότου πέθανε, ο γίγαντας έκλαψε και τα δάκρυά του μετατράπηκαν σε λόφους ως μόνιμη ένδειξη της θλίψης του. To γεύμα μας θα το απολαύσουμε με πλεούμενο εστιατόριο καθώς πλέει στο ποταμό Loboc. Mετά το γεύμα μας, θα βρεθούμε σε πανέμορφα ειδυλλιακά ψαροχώρια όπως το Loboc, το Laoay και το Bilar. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, γεύμα

Ημέρα 6η -Bohol – Βalicasag – Bohol

Bohol – Βalicasag – Bohol


H σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο Balicasag, ένα μικρό νησί στην ακτή του Panglao, Γνωστό για το την υπέροχη παραλία με λευκή άμμο και τα κοραλλιογενή τυρκουάζ νερά αποτελεί έναν πραγματικά απίστευτο προορισμό. Μέσα στις δραστηριότητες που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε στο νησί είναι καταδύσεις, κολύμβηση αλλά και παρακολούθηση δελφινιών και θαλάσσιων χελώνων. Πιθανά το πιο δημοφιλές σημείο κατάδυσης του νησιού είναι το επονομαζόμενο Black Forest, όνομα που σχετίζεται με τα μαύρα κοράλλια που αφθονούν στην περιοχή, σε βάθος ως και 40μ. Στο νησί θα απολαύσουμε το γεύμα μας (picnic). To απόγευμα επιστροφή στο κατάλυμα μας στο Bohol. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 7η - El Nido

El Nido


Το El Nido είναι μια παραθαλάσσια πόλη στο νησί Palawan. Ασβεστολιθικοί βράχοι σχηματίζουν ένα καρστικό σκηνικό παρόμοιο με εκείνους που βρέθηκαν στον κόλπο Ha Long στο Bιετνάμ ή το Krabi στη Ταϊλάνδη. Παραλίες, καθαρά νερά, ζούγκλα, απότομοι ασβεστολιθικοί βράχοι και εκπληκτικοί κολπίσκοι δημιουργούν ένα από τα πιο όμορφα θαλάσσια τοπία του κόσμου. Προτού το El Nido γίνει δημοφιλής τουριστικός προορισμός, το ψάρεμα και η συγκομιδή φωλιών (nidos) , ήταν η κύρια πηγή εισοδήματος. Πλέον, ο τουρισμός έχει γίνει η κύρια πηγή εσόδων της περιοχής. Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Panglao για να πάρουμε την πτήση μας για το El Nido. Άφιξη στο El Nido. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 8η -9η - Ελ Νίδο

Ελ Νίδο


Eλεύθερες ημέρες να απολαύσουμε τη θάλασσα, τον ήλιο και τις δραστηριότητες που μας προσφέρει το θέρετρο. Γεύματα: πρωινό.

Ημέρα 10η - Εl Nido – Μανίλα

Εl Nido – Μανίλα


Μετά το πρωινό μας, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μανίλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 11η - Μανίλα – Αθήνα

Μανίλα – Αθήνα


Πρωινό. Ελεύθερη ημέρα μέχρι το μεσημέρι. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Μανίλας. Πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Ημέρα 12η - Αθήνα

Αθήνα


Άφιξη στην Αθήνα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά χωρίς παραλείψεις. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Αναχωρήσεις

                2023

Noέμβριος 


Ενδεικτικές πτήσεις

Αθήνα -  Κων/πολη 18:20 – 20:50

Κων/πολη – Μανίλα 01:55 – 18:10

Μανίλα – Κων/πολη 22:00 – 05:55 ( άφιξη την επόμενη ημέρα)

Κων/πολη – Αθήνα    08:05 – 08:30

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με τις Turkish Airlines

Ενδεικτικά ξενοδοχεία

ΠΟΛΗΕνδεικτικά ξενοδοχεία
MανίλαMakati Diamond ή παρόμοιο
BoholBohol Beach Club ή παρόμοιο
El NidoHuni Lio  ή παρόμοιο

 

Ταξιδιωτικό ΠακέτοΚόστος ατόμου σε δίκλινο
Ταξιδιωτικό Πακέτο          2.790,00€
Φόροι αεροδρομίου & Επίναυλοι καυσίμων                                   Συμπεριλαμβάνονται
                                      

 

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

H παραπάνω τιμή περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μανίλα – Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού
 • Εσωτερικές πτήσεις στις Φιλιππίνες
 • 3 διανυκτερεύσεις στη Μανίλα, 3 διανυκτερεύσεις στο Bohol & 3 διανυκτερεύσεις στο El Nido με πρωινό
 • Γεύματα όπως αναγράφονται παραπάνω
 • Μεταφορές / Μετακινήσεις
 • Ξεναγήσεις όπως αναγράφονται παραπάνω
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Η παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνει:

 • Φιλοδωρήματα ( πληρωτέα στις Φιλιππίνες)
 • Oτιδήποτε δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.