Αμπού Ντάμπι – Ντουμπάι – Μαλδίβες

Ιράν & Αραβική Χερσόνησος

Φίλοι & Οικογένεια

11 ημέρες

Αθήνα

Αμπού Ντάμπι

Αναχωρήσεις

          2023


Oκτώβριος - Δεκέμβριος ( εκτός εορταστικών περιόδων)

Κάθε Παρασκευή

 

Περιγραφή Εκδρομής

Aναλυτικό πρόγραμμα

Ημέρα 1η - Αθήνα – Αμπού Ντάμπι

Αθήνα – Αμπού Ντάμπι


Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας και πτήση για Αμπού Ντάμπι.

Ημέρα 2η - Αμπού Ντάμπι – Ντουμπάι

Αμπού Ντάμπι – Ντουμπάι


Άφιξη στο Αμπού Ντάμπι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Μετά το πρωινό μας θα πραγματοποιήσουμε την ξενάγηση της πόλης του Αμπού Ντάμπι. Το Αμπού Ντάμπι είναι χτισμένο επάνω σε νησί και σημαίνει ο πατέρας της Γαζέλας. Κατά την διαδρομή μας περνάμε από τη ελεύθερη Εμπορική Ζώνη το Ζεμπέλ Αλί το οποίο είναι το μεγαλύτερο τεχνητό λιμάνι του κόσμου. Η πρώτη μας στάση θα είναι έξω από ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά του κόσμου που μπορεί να χωρέσει ως και 30.000 προσκυνητές και είναι αφιερωμένο στον Σεΐχη Zayed τον ιδρυτή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το « Heritage Village» στο οποίο στεγάζεται ένα μικρό μουσείο, αφιερωμένο στην παραδοσιακή ζωή των Αράβων πριν την ανακάλυψη των κοιτασμάτων πετρελαίων. Θα διασχίσουμε την θεαματική λεωφόρο Corniche με τα εντυπωσιακά πανύψηλα κτίρια. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μουσείο του Λούβρου στη νήσο Saadiyat, ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αγορά χουρμάδων: η αγορά Mina Zayed Dates Market του Αμπού Ντάμπι είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αγορές της χώρας. Άλλα αξιοθέατα που θα δούμε είναι το ξενοδοχείο Emirate Palace, το 3ο πιο ακριβό ξενοδοχείο του κόσμο καθώς και το εμπορικό κέντρο Abu Dhabi Marina Mall, όπου θα έχουμε χρόνο για ψώνια. Η ξενάγησή μας στο Αμπού Ντάμπι θα τελειώσει στο νησί YAS όπου θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε πολλές φωτογραφίες. Στη συνέχεια μεταφορά στο Ντουμπάι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό.

Ημέρα 3η - Ντουμπάι ( Ξενάγηση πόλης & Jumeirah)

Ντουμπάι ( Ξενάγηση πόλης & Jumeirah)


Μετά το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στο Ντουμπάι και την Jumeirah ανακαλύπτοντας μερικά από τα πιο διάσημα ορόσημα της περιοχής. Μέσα σε λίγες δεκαετίες, το Ντουμπάι μετατράπηκε από ταπεινό ψαροχώρι σε νευραλγική μητρόπολη του κόσμου: πανύψηλοι ουρανοξύστες, τεράστια εμπορικά πολυκαταστήματα έρχονται σε αντίθεση με τα παλιότερα τμήματα της πόλης με τα παραδοσιακά σουκς ( αγορές) και τις γραφικές γειτονιές. Ξεκινάμε την ξενάγηση μας περνώντας έξω από το Παλάτι του Σείχη Zayed και μετά αναχώρηση για το «Κανάλι» (Creek) για πανοραμική φωτογράφηση. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό Μουσείο του Ντουμπάι όπου στεγάζεται στο 150 χρόνων κάστρο Φαχίντι, περνώντας από τη Παλαιά συνοικία Μπαστάκια . Αμέσως μετά θα διασχίσουμε το Creek με τα πλωτά ταξί (Ambra) για να επισκεφθούμε τα Souk των μπαχαρικών και τα χρυσοχοεία ( Gold Souk ). Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την Τζουμέιρα όπου θα δούμε το εντυπωσιακό Palm Island (Νησί με σχήμα Φοίνικα). Διανύοντας την τεχνητή λεωφόρο που ενώνει την ξηρά με το νησί θα θαυμάσουμε τις πολυτελείς βίλλες διασήμων προσωπικοτήτων και θα καταλήξουμε στο φημισμένο ξενοδοχείο Atlantis. Επόμενος σταθμός μέσω της παραλιακής οδού της Τζουμέιρα, ένα άλλο πασίγνωστο για την πολυτέλεια του ξενοδοχείο. Ετοιμάζουμε τις φωτογραφικές μας μηχανές για την επόμενη στάση μας στην παραλία της Τζουμειρα και το θρυλικό Burj Al Arab. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η - Ντουμπάι ( Σαφάρι 4Χ4)

Ντουμπάι ( Σαφάρι 4Χ4)


Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για βόλτες και ψώνια στα πολυάριθμα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάϊ. Σήμερα θα ζήσουμε την ανεπανάλυπτη εμπειρία του Σαφάρι στην έρημο του Ντουμπάϊ με Jeep 4Χ4 και δείπνο Μπάρμπεκιου που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει. Νωρίς το απόγευμα με Jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια μέσα στην έρημο, όπου μετά από μια διαδρομή με τα jeep στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Θα ακολουθήσει ένα απολαυστικό μπάρμπεκιου δείπνο στις σκηνές των βεδουίνων, με παραδοσιακή μουσική και χορό της κοιλιάς. Κάντε μια βόλτα με τις καμήλες κάτω από τον έναστρο ουρανό ή χορέψτε με τις χορεύτριες και καπνίστε έναν αρωματικό ναργιλέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, δείπνο.

Ημέρα 5η - Ντουμπάι – Αμπού Ντάμπι – Μάλε ( Μαλδίβες)

Ντουμπάι – Αμπού Ντάμπι – Μάλε ( Μαλδίβες)


Μετά το πρωινό μας μεταφορά στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι και πτήση για τις Μαλδίβες. Μεταφορά στο θέρετρο. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό,

Ημέρα 6η - 9η - Μαλδίβες

Μαλδίβες


Ελεύθερες ημέρες στις Μαλδίβες για ξεκούραση και μπάνιο. Γεύματα: πρωινό, δείπνο

Ημέρα 10η - Μαλδίβες - Αμπού Ντάμπι

Μαλδίβες - Αμπού Ντάμπι


Μετά το πρωινό, ελεύθερος χρόνος μέχρι το μεσημέρι. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Αμπού Ντάμπι. Άφιξη την επόμενη ημέρα.

Ημέρα 11η - Αμπού Ντάμπι - Αθήνα

Αμπού Ντάμπι - Αθήνα


Άφιξη στο Αμπού Ντάμπι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά χωρίς παραλείψεις. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Αναχωρήσεις

          2023


Oκτώβριος - Δεκέμβριος ( εκτός εορταστικών περιόδων)

Κάθε Παρασκευή

 

Ενδεικτικές πτήσεις

Αθήνα -  Αμπού Ντάμπι 19:00 -00:50 ( άφιξη την επόμενη ημέρα)

Αμπού Ντάμπι - Μάλε ( Μαλδίβες) 13:45 - 18:25

Μάλε ( Μαλδίβες) - Αμπού Ντάμπι 21:20 - 02:10 ( άφιξη την επόμενη ημέρα)

Αμπού Ντάμπι - Αθήνα  13:45 - 18:25

 

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Wizz Air

Ενδεικτικά ξενοδοχεία

ΠΟΛΗ         Ενδεικτικά ξενοδοχεία
Αμπού Ντάμπι                                             

Ντουμπάι

Μαλδίβες

 

Crowne Plaza Abu Dhabi – Yas Island ή παρόμοιο

Media Rotana ή παρόμοιο

Hard Rock Hotel Maldives ή παρόμοιο

 

Κόστος ατόμου σε δίκλινο δωμάτιο 

2.965,00€ /άτομο

 

 

 

Φόροι αεροδρομίου & Επίναυλοι καυσίμων Συμπεριλαμβάνονται 

 

 

Η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Αμπού Ντάμπι/ Αμπού Ντάμπι – Μάλε / Μάλε – Αμπού Ντάμπι – Αθήνα με Wizz Air ( με αποσκευή 20 κιλών /άτομο)
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Αμπού Ντάμπι, 3 διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι με πρωινό και 5 διανυκτερεύσεις στις Μαλδίβες με ημιδιατροφή

Ενδεικτικά ξενοδοχεία

Αμπού Ντάμπι: Crowne Plaza Abu Dhabi – Yas Island ή παρόμοιο

Ντουμπάι: Media Rotana ή παρόμοιο

Μαλδίβες: Hard Rock Hotel Maldives ή παρόμοιο

 • Μονοήμερες ξεναγήσεις / εκδρομές στο Ντουμπάι & το Αμπού Ντάμπι
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Μεταφορές / Μετακινήσεις
 • Έξτρα ταξιδιωτική ασφάλεια
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Η παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνει:

 • Φιλοδωρήματα ( καταβλητέα τοπικά)
 • Οτιδήποτε δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

  —Please choose an option—12345678910

  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

  Χάρτης Εκδρομής

  Σχετικά ταξίδια