Ταϊλάνδη: Μπανγκόκ – Aγιουτάγια – Coral Island

Ινδοκίνα

Πολιτισμός & Θεματικός Τουρισμός

8 ημέρες

Αθήνα

Mπανγκόκ

Αναχωρήσεις

            2023 

 

Nοέμβριος - Δεκέμβριος ( εκτός εορταστικών περιόδων)


Κάθε Παρασκευή

 

Εορταστική περίοδος


22/12

      

                 2024

Ιανουάριος 


Κάθε Παρασκευή

Αναλυτικό πρόγραμμα

Ημέρα 1η - Αθήνα - Μπανγκόκ

Αθήνα - Μπανγκόκ


Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας και πτήση για την Μπανγκόκ μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στην Ταϊλάνδη την επόμενη ημέρα. Γεύματα: -----

Ημέρα 2η - Μπανγκόκ

Μπανγκόκ


Άφιξη στην Μπανγκόκ. Μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων και παραλαβή των αποσκευών μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Η Μπανγκόκ είναι χτισμένη στην αριστερή όχθη του ποταμού Μενάμ, στις εκβολές του στον κόλπο του Σιάμ. Πολλές διώρυγες και παραπόταμοι διασχίζουν την πόλη και τη χωρίζουν σε μικρά νησιά, γι’ αυτό είναι γνωστή και ως «Βενετία της Ανατολής». Κατά μήκος της όχθης υπάρχει ολόκληρη πλωτή πόλη από πλοιάρια και σχεδίες που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι. Το παλιό τμήμα της είναι πυκνοκατοικημένο με στενά δρομάκια και διώρυγες ενώ το νέο έχει σύγχρονα κτήρια, μεγάλους δρόμους και πάρκα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η - Μπανγκόκ ( ξενάγηση πόλης & κρουαζιέρα με δείπνο)

Μπανγκόκ


Το πρωί θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας γνωριμία με την Ταϊλανδική πρωτεύουσα. Πρώτος μας σταθμός το Μεγάλο Βασιλικό Παλάτι & ο ναός του Σμαραγδένιου Βούδα. Αποτελεί το κύριο πολιτιστικό και ιστορικό ορόσημο της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης και προσελκύει χιλιάδες τουρίστες ετησίως. Η κατασκευή του ανακτόρου άρχισε στο 1782, όταν ο βασιλιάς Ράμα αποφάσισε να μετακινήσει την πρωτεύουσα του κράτους από την πόλη Thonburi στην Μπανγκόκ. Αρχικά, το συγκρότημα των ανακτόρων αποτελείται από πολλά ξύλινα κτίρια εμπλουτισμένα με τοίχο και τον ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, που χτίστηκε από τον βασιλιά για την προσωπική λατρεία της θεότητας. Οι πιστοί αφήνουν στα πόδια του λουλούδια, λιβάνι και άλλα αφιερώματα. Με τις πολύχρωμες στέγες και τη χρυσή και μαρμάρινη διακόσμηση, ο ναός είναι ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό στολίδι. Ο ναός Pho ( ναός του ξαπλωμένου Βούδα) πρόκειται για τον παλιότερο ναό στην Ταϊλάνδη, ο οποίος στεγάζει και τη σημαντικότερη σχολή ιατρικής και παραδοσιακού μασάζ της χώρας. Φημίζεται για τον εντυπωσιακό Ξαπλωμένο Βούδα (μήκους 46 μέτρων και ύψους 15 μέτρων), ο οποίος είναι εξολοκλήρου καλυμμένος με χρυσό και έχει διακοσμημένες πατούσες. Μόλις τελειώσουμε την ξενάγησή μας, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα απολαύσουμε το δείπνο μας σε κρουαζιερόπλοιο με μίνι κρουαζιέρα 2 ωρών κατά μήκος του ποταμού Chao Phraya. Τέλος της κρουαζιέρας, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύματα: πρωινό, δείπνο

Ημέρα 4η - Μπανγκόκ - Αγιουτάγια - Μπανγκόκ

Μπανγκόκ - Αγιουτάγια - Μπανγκόκ/strong>


Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο θα πάμε οδικώς στην Αγιουτάγια, την πρώτη πρωτεύουσα του βασιλείου του Σιαμ. Μέχρι τον 18ο αιώνα ήταν η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης μέχρι και που καταστράφηκε από τον στρατό της Βιρμανίας το 1767. Τώρα, ολόκληρη η πόλη θεωρείται πολιτιστική κληρονομία της UNESCO. Στο ιστορικό πάρκο που θα επισκεφθούμε αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά αξιοθέατα της Ταϊλάνδης. H περιήγησή μας περιλαμβάνει επίσκεψη στο θερινό ανάκτορο (Bang Pa In) γνωστό και ως το πιο όμορφο θερινό παλάτι της Ασίας. Στην ουσία πρόκειται για ένα συγκρότημα παλατιών που παλαιότερα χρησιμοποιούσαν οι βασιλείς της Ταϊλάνδης. Μέσα σε απέραντους κήπους στέκονται εντυπωσιακά κτίρια το παλάτι Wehart Chamrunt ( κατασκευασμένο με παραδοσιακή κινέζικη αρχιτεκτονική), η βασιλική κατοικία Warophat Phiman, ο πύργος επιτήρησης Withun Thasana, καθώς και το περίπτερο Aisawan Thiphya-Art, κτισμένο στη μέση μιας μικρής λίμνης. Συνεχίζοντας την περιήγησή μας στο πάρκο θα επισκεφθούμε τον ναό Wat Chaiwatthanaram ο οποίος κατασκευάστηκε το 1630 από τον βασιλιά Prasat Thong. Το όνομα του ναού σημαίνει κυριολεκτικά ο ναός της μακράς βασιλείας και της ένδοξης εποχής. Eπόμενη στάση μας ο ιερότερος και ίσως ωραιότερος ναός της Αγιουτάγια, Wat Phra Si Sanphet, όπου χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά από την βασιλική οικογένεια για τις βασιλικές τελετές, καθώς δεν έμεναν μέσα μοναχοί. Πολύ κοντά στον βασιλικό ναό βρίσκεται ο μέχρι και σήμερα εν ενεργεία ναός Viharn Mongkol Borphit όπου κατά τη διάρκεια της ημέρας πολλοί πιστοί επισκέπτονται και λατρεύουν την εικόνα του Βούδα. Στο κέντρο της παλιάς Αγιουτάγια βρίσκεται ο βουδιστικός ναός Wat Mahathat ( ναός του μεγάλου λειψανου) όπου την εικόνα του Βούδα την έχουν καλύψει εδώ και πολλές δεκαετίες οι ρίζες των δέντρων. Τελευταία μας επίσκεψη για σήμερα ο ναός Wat Ratchaburana, o οποίος ιδρύθηκε το 1424 από τον Βασιλιά Borommarachathirat II. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύματα: πρωινό, γεύμα.

Ημέρα 5η - Μπανγκόκ – Mae Klong – Damnoensaduak – Mπανγκόκ

Μπανγκόκ – Mae Klong – Damnoensaduak – Mπανγκόκ


Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για την διάσημη αγορά Mae Klong καθώς αποτελεί μια από τις πιο σουρεαλιστικές διαδρομές τρένου που υπάρχουν και αποτελεί καθημερινό φαινόμενο για τους κατοίκους μίας μικρής πόλης κοντά στην Μπανγκόκ. Το τρένο της γραμμής περνάει κυριολεκτικά μέσα από την Μάε Κλόνγκ, την λαϊκή αγορά της πόλης, αναγκάζοντας τους μαγαζάτορες να μετακινούν την πραμάτεια 8 φορές τη μέρα. Στη συνέχεια συνεχίζουμε για την επαρχία Ρατσαμπούρι. Το Ρατσάμπουρι είναι μία από τις επαρχίες της δυτικής Ταϊλάνδης, γνωστή για την υδάτινη αγορά Damnοensaduak και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και εντυπωσιακότερα αξιοθέατα της Ταϊλάνδης. Τα κανάλια που απαρτίζουν σήμερα την πλωτή αγορά χτίστηκαν το 1866 με απόφαση του βασιλιά της Ταϊλάνδης για να διευκολύνει την επικοινωνία με την επαρχία. Η λειτουργία της πλωτής αγοράς ξεκίνησε το 1967 και σήμερα στηρίζεται αποκλειστικά από τους τουρίστες που την επισκέπτονται και όχι από τους ντόπιους. Τα κανάλια μέσα και γύρω από την Μπανγκόκ διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των διάφορων περιοχών της πόλης, ενώ πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν κατά μήκος τους και χρησιμοποιούν τις βάρκες ως μέσο μεταφοράς από το ένα σημείο στο άλλο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Μπανγκόκ. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 6η - Μπανγκόκ – Coral Island – Mπανγκόκ

Μπανγκόκ – Coral Island – Mπανγκόκ


O σημερινός μας προορισμός είναι το νησί Koh Lan γνωστό και ως νησί των κοραλλιών. Εδώ, κάτω από τον λαμπρό τροπικό ήλιο, μπορείτε να χαλαρώσετε, να κολυμπήσετε ή απλά να απολαύσετε τις χρυσαφένιες αμμουδιές του νησιού. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε σε τοπικό εστιατόριο της περιοχής το γεύμα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Μπανγκόκ. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, γεύμα

Ημέρα 7η - Μπανγκόκ – Aθήνα

Μπανγκόκ – Αθήνα


Μετά το πρωινό μας, ελεύθερη η ημέρα μέχρι το απόγευμα για να μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε τη πτήση μας για την Αθήνα μέσω Σιγκαπούρης.

Ημέρα 8η - Σιγκαπούρη - Αθήνα

Σιγκαπούρη – Αθήνα


Πτήση για Αθήνα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό ως προς την σειρά των ξεναγήσεων. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Ενδεικτικές πτήσεις

Αθήνα - Σιγκαπούρη 15:35 - 08:55 ( +1)

Σιγκαπούρη - Μπανγκόκ 12:40 - 14:15

Μπανγκόκ - Σιγκαπούρη 20:00 - 23:40

Σιγκαπούρη - Αθήνα 01:05 - 06:55

 

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Scoot

Σημεία αναχώρησης και επιστροφής

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής: αεροδρόμιο Αθήνας

Σημείο άφιξης / αναχώρησης  εκδρομής: αεροδρόμιο Μπανγκόκ Σουβαρναμπούμι

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Ενδεικτικά ξενοδοχεία

ΠΟΛΗΕνδεικτικά ξενοδοχεία
ΜπανγκόκLancaster 5* ή παρόμοιο

    ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Νοέμβριος   1.790,00€
Δεκέμβριος ( εκτός εορταστικής περιόδου)   2.050,00€
Εορταστική περίοδος ( 22/12)2.415,00€
Ιανουάριος1.995,00€

 

Η τιμή περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μπανγκόκ / Μπανγκόκ – Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού με βαλίτσα 20 κιλών/ άτομο
 • 5 διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ με πρωινό
 • Γεύματα όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Μεταφορές / Μετακινήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Είσοδο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Αγγλόφωνες ξεναγήσεις με τοπικούς ξεναγούς ( Ελληνόφωνες ξεναγήσεις όταν οι συμμετέχοντες είναι άνω των 15 ατόμων)
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Η τιμή δεν περιλαμβάνει:

 • Φιλοδωρήματα
 • Τοπικό φόρο καταλύματος ( περίπου 1,5€/άτομο/διανυκτέρευση)
 • Οτιδήποτε δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα

  —Please choose an option—12345678910

  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

  Xάρτης Εκδρομής

  Σχετικά ταξίδια

  Mπανγκόκ, Αγιουτάγια, , Μαε Κλονγκ, Νταμπνόεκ Σαντουάκ, Ποταμός Κβάι, Πουκέτ

  DETAILS

  Mπανγκόκ, Αγιουτάγια, Λοπμπουρί, Πιτσανουλόκ, Σουκοτάι, Λαμπάνγκ, Τσιάνγκ Μάι, Τσιάνγκ Ράι, Θατόρν

  DETAILS