Ευρώπη

Αναψυχή & Τουρισμός

6 ημέρες

Αθήνα

Τενερίφη

Αναχωρήσεις

Νοέμβριος 2023 - Μάιος 2024  

Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη

Περιγραφή Εκδρομής

Ανακαλύψτε το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί ηφαιστιογενούς προέλευσης που συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων Παγκόσμις κληρονομιάς της Unesco μέσα από το οργανωμένο και πρωτότυπο πρόγραμμα του Boutros Tours.

Αναλυτικό πρόγραμμα

Ημέρα 1η - Αθήνα Τενερίφη

Αθήνα Τενερίφη


Αναχώρηση από Αθήνα και άφιξη στην Τενερίφη με ενδιάμεσο σταθμό. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στο δωμάτιο και διανυκτέρευση. Γεύματα: -

Ημέρα 2η - Τενερίφη Ξενάγηση

Τενερίφη Ξενάγηση


Πρωινό και αναχώρηση για την πρωινή μας ξενάγηση. Σήμερα θα ανακαλύψουμε το μεγαλύτερο νησί των Κανάριων νήσων. Ονομάζεται το «νησί της αιώνιας άνοιξης» και όχι άδικα. Ξεκινάμε από την Πρωτεύουσα Santa Cruz, και το San Andres που βρίσκονται κοντά στη χρυσαφένια παραλία Las Teresitas, την πιο εμβληματική της Santa Cruz με τους αμέτρητους φοίνικες και τη λευκή άμμο. Συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε την La Laguna, την πόλη που ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO το 1999 επειδή ήταν ένα μοναδικό παράδειγμα αποικιακής πόλης χωρίς τείχη. Καθώς κάνετε μια βόλτα στην πόλη θα δείτε αρχαία αρχοντικά, καθώς και τον εκπληκτικό καθεδρικό ναό του San Cristóbal de La Laguna. Επόμενη στάση μας Το Taganana, ένα διάσπαρτο μικρό χωριουδάκι μέσα στο Αγροτικό πάρκο Anaga. Περιβάλλεται από παρθένες παραλίες και βραχώδεις σχηματισμούς που αναδύονται από τη θάλασσα. Tο Αγροτικό Πάρκο Anaga περιέχει μερικά από τα τελευταία υπολείμματα του προϊστορικού δάσους που κάλυπτε όλη τη Μεσόγειο. Για το λόγο αυτό η UNESCO το πρόσθεσε στο Παγκόσμιο Δίκτυο Αποθεμάτων Βιόσφαιρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό.

Ημέρα 3η - Τενερίφη - Teide

Τενερίφη - Teide


Πρωινό και σήμερα θα επισκεφθούμε ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού. Το όρος Teide, Μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco, είναι το πιο επισκέψιμο πάρκο στον κόσμο! Ανεβαίνοντας πάνω από τα σύννεφα γύρω στα 2.000 μ., θα απολαύσουμε το σεληνιακό, ηφαιστειογενές πέτρινο τοπίο. Διατίθεται ελεύθερος χρόνος για να ανεβείτε με το τελεφερίκ για την κορυφή του ηφαιστείου (δεν περιλαμβάνεται η τιμή του τελεφερίκ). Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρωταγωνίστρια δραστηριότητα σε μια επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Teide είναι η βόλτα με το τελεφερίκ , που ανεβαίνει σε υψόμετρο 3.555 μέτρων στην περιοχή γνωστή ως La Rambleta, το σημείο εκκίνησης 3 μονοπατιών γύρω από την κορυφή. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 4η - Τενερίφη

Τενερίφη


Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Αφιερώστε τη μέρα σας σε μια από τις υπέροχες παραλίες του νησιού. Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο και εξερευνήστε τα ποικιλόμορφα τοπία που έχει να σας χαρίσει αυτό το τροπικό νησί. Η πιο εμφανής αντίθεση ανάμεσα στο Βόρειο και νότιο μέρος του νησιού είναι το χρώμα της άμμου: οι περισσότερες παραλίες στο Βορρά είναι φυσικές παραλίες με μαύρη άμμο, ενώ στο Νότο, συναντάτε περισσότερες τεχνητές παραλίες με λευκή άμμο . Μερικές από αυτές αποτελούνται ακόμη και από λευκή άμμο που φέρεται από την έρημο Σαχάρα. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό.

Ημέρα 5η - Τενερίφη

Τενερίφη


Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για να περπατήσετε στα πανέμορφα στενά της πόλης που διατηρεί την ατμόσφαιρα παλιάς ισπανικής πόλης, να δείτε τα ιστορικά κτίρια και να επισκεφτείτε τη γραφική αγορά που μοιάζει με ανατολίτικο παζάρι, γεμάτο με εξωτικά φρούτα, μπαχαρικά και πολύχρωμα υφάσματα. Περπατήστε στον Calle del Castillo , τον κεντρικό πεζόδρομο που περιτριγυρίζεται από κτίρια του δέκατου ένατου αιώνα και οδηγεί στην Plaza de España, μια πλατεία γνωστή για το κεντρικό της μεγάλο σιντριβάνι και περιβάλλεται από μεγάλα γράμματα «Santa Cruz» και είναι σημείο αναφοράς για όλους τους τουρίστες. Στην πραγματικότητα, η Τενερίφη προσφέρει σχεδόν τα πάντα: υπέροχες παραλίες, γιγάντια βουνά, ηφαιστειακά τοπία και αυθεντικά, νόστιμα φαγητά και ποτά . Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό.

Ημέρα 6η - Τενερίφη – Αθήνα

Τενερίφη – Αθήνα


Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Γεύματα: πρωινό.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά χωρίς παραλείψεις. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Αναχωρήσεις

Νοέμβριος 2023 - Μάιος 2024

Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη

Ενδεικτικές πτήσεις

Σημεία αναχώρησης και επιστροφής

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής: αεροδρόμιο Αθήνας

Σημείο άφιξης / αναχώρησης  εκδρομής: αεροδρόμιο Τενερίφης

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Ενδεικτικά ξενοδοχεία

Ενδεικτικά ξενοδοχεία

Best Semiramis ή παρόμοιο

Τιμές κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Ημερομηνία

Κόστος ατόμου σε δίκλινο

Κόστος ατόμου σε μονόκλινο

Solo Traveler

Ιανουάριος

1395,00€1765,00 €1885,00 €

Φεβρουάριος

1570,00€1940,00 €

2060,00 €

Μάρτιος

1570,00€1940,00 €

2060,00 €

Απρίλιος

1490,00€

1860,00 €

1980,00 €

Μάιος

1570,00€1940,00 €

2060,00 €

Φόροι αεροδρομίου & Επίναυλοι καυσίμων

Περιλαμβάνονται

                Σας συμβουλεύουμε  να πραγματοποιείτε τις κρατήσεις σας  τουλάχιστον 40 ημέρες πριν την αναχώρησή σας για να εξασφαλίζετε  τις  αναγραφόμενες  τιμές

Οι παραπάνω τιμές δεν ισχύουν για την περίοδο 21/03 – 07/04/2024

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Τενερίφη – Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό
  • Μεταφορές από και προς τ’ αεροδρόμιο της Τενερίφης
  • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται παραπάνω με τοπικό Αγγλόφωνο οδηγό
  • (Ελληνόφωνος συνοδός για γκρουπ άνω των 15 ατόμων)
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε πάρκα και αρχαιολογικούς χώρους
  • Έξοδα προσωπικής φύσεως
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα ανωτέρω

    —Please choose an option—12345678910

    Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

    Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

    Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

    Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

    Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

    Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

    Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

    Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

    Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

    Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

    Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

    Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

    Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.