2103248171 info@boutrostours.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
2103248171 info@boutrostours.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Ταξιδιωτικό πακέτο για Καππαδοκία

0
Price
Από€450
Price
Από€450
Πλήρες όνομα*
Email*
Το Αίτημα σας*
Αποθήκευση στη λίστα μου

Adding item to wishlist requires an account

256

Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

 • Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)
 • Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού
 • Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!
 • Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

302103248171

info@boutrostours.com

5 ημέρες ή 6 ημέρες
Αθήνα
Καππαδοκία
Περιγραφή για το ταξιδιωτικό πακέτο

Ένα τόσο ξεχωριστό και οικονομικό ταξίδι στο εξωτερικό με ταξιδιωτικό πακέτο προσιτό για όλους και με προορισμό την Τουρκία και τις πόλεις: Καισάρεια – Καππαδοκία – Προκόπι – Πασαμπάγκ – Άβανο – Γκόρεμε – Ιχλάρα – Μπελίσιμα – Ντερινκουγιού – Ουχισάρ – Κιαμακλί

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Τόσο για την αναχώρηση όσο και για την επιστροφή από το ταξίδι το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε/από αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα)

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με PEGASUS AIRLINES
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5*στο Προκόπι ή boutique hotel στο Γκόρεμε με ημιδιατροφή
 • Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο
 • Ξεναγήσεις & μεταφορές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικός Έμπειρος Ελληνόφωνος ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων
 • Είσοδοι σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους
 • Φιλοδωρήματα / Αχθοφορικά (πληρώνονται επί τόπου)
Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1ηΑΘΗΝΑ - ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για Καισαρεία μέσω Κων/πολης. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτεύρευση

Ημέρα 2ηΠΡΟΚΟΠΙ - ΝΤΕΒΡΕΝΤ - ΠΑΣΑΜΠΑΓΚ - ΑΒΑΝΟΣ- ΓΚΟΡΕΜΕ

Πρωινό. Αναχώρηση και ξεκινάμε τις ξεναγήσεις της ημέρας με επίσκεψη στην κοιλάδα Devrent Valley όπου υπάρχουν πολλά είδη νεραιδοκαμινάδων. Θα διασχίσουμε αυτή την εκπληκτική κοιλάδα και θα βγάλουμε πολλές φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Πασαμπάγκ (Ζέλβη) (κοιλάδα του μοναχού) που πιθανολογείται ως τα πιο παράδοξα τοπία στην Γη , με τις πιο ενδιαφέρουσες τσιμινιέρες: Το ύψος τους φτάνει τα 15 – 20 μέτρα, εμφανίζονται κατά ομάδες ενώ αρκετές είναι τρικέφαλες. Θα εκπλαγείτε από τον τρόπο που οι Χριστιανοί ερημίτες ζούσαν σε κελιά και εκκλησίες σκαλισμένες στην πέτρα. Μετά την επίσκεψη του Πασαμπάγκ συνεχίζουμε για την Άβανο, στις όχθες του Ερυθρού Ποταμού, το κέντρο κεραμικής τέχνης της Καππαδοκίας. Το γκρι χρώμα δένει σε ένα απίστευτα όμορφο συνδυασμό με το ροζ του κόκκινου ποταμού στην Άβανο. Η κοιλάδα που απλώνεται μπροστά μας τώρα ονομάζεται, κοιλάδα των περιστεριών, γιατί όλες αυτές οι στοές και οι σπηλιές τώρα φιλοξενούν χιλιάδες περιστέρια. Παρακολουθήστε την παραγωγή κεραμικών σε τροχό, μέθοδος αναλλοίωτη εδώ και γενεές. Ο κόκκινος πηλός που επεξεργάζονται οι τοπικοί τεχνίτες προέρχεται από τα υπολείμματα του ποταμού Κιζιλιρμάκ , του μακρύτερου ποταμού της Τουρκίας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Γκόρεμε το οποίο θεωρείται open air museum ,σε ένα σημείο έξω από το χωριό που οι σχηματισμοί των βράχων είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί. Το Γκόρεμε είναι ένα από τα σπουδαιότερα Βυζαντινά εκκλησιαστικά μνημεία, με εξαιρετικά διατηρημένες τοιχογραφίες από την εικονοκλαστική περίοδο, μέχρι και το τέλος της Δυναστείας των Σελτζούκ.Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3ηΙΧΛΑΡΑ-ΜΠΕΛΙΣΙΡΜΑ-ΣΕΛΙΜΕ-ΝΤΕΡΙΝΚΟΥΓΙΟΥ (ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ)

Πρωινό. Αναχώρηση για επίσκεψη στην κοιλάδα Ιχλαρά το φαράγγι του περιστρέματοςόπως λέγεται με τις δεκάδες εκκλησίες και πανέμορφη φύση που δημιουργήθηκε από τις στάχτες του ηφαιστειακού βουνό Χασάν. Ξεκινώντας από το χωριό της Ιχλάρα (Χλωρού), κατεβαίνουμε τα σκαλιά που οδηγούν στο φαράγγι και ακολουθώντας τις πινακίδες φθάνουμε στις εκκλησίες. Μέσω του Φαραγγιού , το οποίο έχει σκαλισμένες στην πέτρα τις εκκλησίες και κατοικίες και στις 2 πλευρές τους σε μία απόσταση 4 χλμ. Η εμπειρία μας μοναδική και ο περίπατός μας θα αποδειχθεί εξαιρετικά απολαυστικός ανακαλύπτοντας και εξερευνώντας τις «κρυμμένες» εκκλησίες. Επόμενη στάση μας στο χωρίο Μπελίσιμα όπου θα επισκεφτούμε και την τοπική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και από εκεί συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Σελιμέ με την κοίλη ακρόπολη και τις εκκλησίες όπου οι νεραιδοκαμινάδες βρίσκονται πάνω σε μια απότομη πλαγιά. Στην συνέχεια θα σταματήσουμε στο χωριό Γιαπραχισάρ για να τραβήξουμε φωτογραφίες. Το απόγευμα, θα επισκεφθούμε την υπόγεια πολιτέια στο χωριό Ντερινκουγιού ,όπου κατοικίες με στάβλους, κελάρια, αποθηκευτικούς χώρους, σοφίτες, εκκλησίες και οινοποιεία χρησιμοποιήθηκαν ως καταφύγια για τις χριστιανικές κοινότητες για την διάσωσή τους από τον διωγμό. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4ηΚΟΙΛΑΔΑ - ΤΣΑΒΟΥΣΙΝ - ΟΥΧΙΣΑΡ- ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΚΑΙΜΑΚΛΙ- ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφθούμε την κόκκινη κοιλάδα Rose Valley, μία από τις ομορφότερες κοιλάδες πεζοπορίας στην Καππαδοκία, και εξερευνήστε τις περίφημες εκκλησίες με πεύκα πεζοπορώντας την κοιλάδα. Ξεκουραστείτε στο Cavusin, ένα παλιό Ελληνικό χωριό, γνωστό για τα χριστιανικά σπίτια και τις εκκλησίες του. Επόμενος σταθμός μας το υψηλότερο σημείο της περιοχής το Κάστρο Ουχισάρ, που εκτείνεται σε 25 ορόφους, διαμορφωμένο από χώρους που μοιάζουν με σπηλιές και συνθέτουν ένα «μελίσι» ανάλογο με αυτά των υπογείων πόλεων. Είναι ένα πανέμορφο κάστρο γεμάτο σπηλιές, που χρησιμοποιούνταν για κατοικίες και αποθήκευση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την δεύτερη υπόγεια πόλη Κιαμακλί (ή Οζκονάκ), όπου οι πρώτοι Χριστιανοί ζούσαν με φόβο και πίστη. Τελειώνουμε με επίσκεψη στην πανοραμική κοιλάδα των περιστεριών , όπου τα περιστέρια συνέβαλαν στη ζωή των ντόπιων με την κοπριά τους, για να γονιμοποιήσουν τους αμπελώνες της περιοχής.Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5ηΚαππαδοκία - Αθήνα

Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο της Καισάρειας της επιστροφής μας για Αθήνα μέσω Κων/πολης
Σημείωση: Για όσους ακολουθήσουν το 6ήμερο πρόγραμμα η 5η ημέρα είναι ελεύθερη

Χάρτης

Φωτογραφίες