2103248171 info@boutrostours.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
2103248171 info@boutrostours.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Μοναδική Ινδία – Ταξίδι

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Πλήρες όνομα*
Email*
Το Αίτημα σας*
Αποθήκευση στη λίστα μου

Adding item to wishlist requires an account

400

Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

 • Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)
 • Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού
 • Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!
 • Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

302103248171

info@boutrostours.com

12 ημέρες
Αθήνα
Ν. Δελχί
Περιγραφή για το ταξίδι

Ταξίδι στην Ινδία σε Ν. Δελχί, Τζαϊπούρ, Ονταϊπούρ, Πουσκάρ, Βομβάη, Φατεπούρ, Άγκρα και σε μυθικά ανέγγιχτα στο χρόνο χρυσά αξιοθέατα!

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Για την αναχώρηση για το ταξίδι, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα).
Η επιστροφή θα γίνει από τη Βομβάη

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα- Δελχί/ Βομβάη - Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού
 • 10 διανυκτερεύσεις στην Ινδία
 • Διατροφή όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα
 • Ξεναγήσεις / Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Τοπικοί έμπειροι αγγλόφωνοι ξεναγοί (Ελληνόφωνος αρχηγός για group άνω των 15 ατόμων)
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • Φιλοδωρήματα
 • Βίζα Ινδίας (Σας πληροφορούμε ότι η τουριστική βίζα για την Ινδία από 26/02/2016 εκδίδεται online για τα ελληνικά διαβατήρια)
Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η & 2ηΑθήνα – Ν. Δελχί

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση μέσω σταθμού για το Δελχί, όπου θα φτάσουμε νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας. Κατά την άφιξή μας στην Ινδική πρωτεύουσα, μετά τις διατυπώσεις θα μας περιμένει στο αεροδρόμιο αντιπρόσωπος του γραφείου μας, όπου και θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3ηΝ. Δελχί

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε την επίσκεψή μας στο παλιό Δελχί. To Παλιό Δελχί χτίστηκε τον 17ο αιώνα από τον αυτοκράτορα Shahjejan, όταν αποφάσισε και μετέφερε την πρωτεύουσα της χώρας από την Άγκρα. Πρώτος μας σταθμός το Raj Ghat, όπου αποτεφρώθηκε ο Mahatma Gandhi. Θα περάσουμε από το Κόκκινο Κάστρο που χτίστηκε το 1648 με τα εντυπωσιακά βασιλικά διαμερίσματα και θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ακριβώς απέναντι το ασπροκόκκινο τζαμί Jama Masjid, το οποίο ολοκληρώθηκε το 1656 υπό τις εντολές του αυτοκράτορα Shahjejan και τη βοήθεια 5.000 εργατών. Στη συνέχεια θα κάνουμε μια βόλτα με τα παραδοσιακά ρικσό στα δρομάκια της παλιότερης και πιο δραστήρια αγορά του Παλαιού Δελχί, Chandni Chowk.
Αργότερα θα μεταφερθούμε στο Ν.Δελχί, για να γνωρίσουμε τη μοντέρνα πλευρά της πόλης, με εμφανή τα σημάδια της Βρετανικής αποικιοκρατίας. Η ξενάγησή μας στο Ν. Δελχί περιλαμβάνει μια επίσκεψη σε ένα αριστούργημα της ινδοΐσλαμικής αρχιτεκτονικής, τον μιναρέ Κουτμπ. Ο Κουτμπ μιναρές στέκεται όρθιος στο Δελχί εδώ και 800 χρόνια και το ύψος των 72,5μέτρων τον καθιστούσε στο παρελθόν ως τον υψηλότερο μιναρέ του κόσμου ενώ σήμερα είναι ο υψηλότερος λιθόχτιστος μιναρές της Ινδίας. Μαζί με τα μνημεία που τον περιτριγυρίζουν βρίσκεται στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Ακολουθεί επίσκεψη στο μαυσωλείο του Μουγκάλ( Ινδομογγόλου) Χουμαγιούν. Η κατασκευή του μαυσωλείου παραγγέλθηκε από την γυναίκα του Χουμαγιούν, την Χαμίντα Μπανού Μπεγκούμ το 1562. Σχεδιάστηκε από τον Πέρση αρχιτέκτονα Μιράκ Μιρζά Γχιγάθ και χτίστηκε μεταξύ 1569-1571. Το μαυσωλείο αυτό ήταν το πρώτο μαυσωλείο μαζί με κήπο στην Ινδική υποήπειρο και βρίσκεται στο κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Στη συνέχεια θα περάσουμε μπροστά από την πύλη της Ινδίας, το Ινδικό κοινοβούλιο και το Rastrapathi Bhawan ή αλλιώς η επίσημη κατοικία του προέδρου της Ινδίας η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη προεδρική κατοικία του κόσμου.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4ηΝ. Δελχί- Άγκρα( 220χλμ/4 ώρες)

Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε το ταξίδι μας για την Άγκρα, στο πολυπληθέστερο κρατίδιο της Ινδίας, το Uttar Pradesh. H Άγκρα συνδέεται άρρηκτα με την αυτοκρατορία των Μουγκάλ
(Μογγολική αυτοκρατορία της Ινδίας). Οι Μουγκάλ, εκτός από μεγάλοι ηγέτες ήταν και δεινοί αρχιτέκτονες με σπουδαία δείγματα αρχιτεκτονικής τόσο στην Άγκρα όσο και στις γειτονικές περιοχές. Το Ταζ Μαχάλ, σήμερα θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα παγκοσμίως, είναι δείγμα της ινδομογγολικής αρχιτεκτονικής, που περιλαμβάνεται στα Μνημεία της Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στην Άγκρα με πρώτη στάση το φημισμένο Taj Mahal (κλειστό κάθε Παρασκευή). Χτίστηκε το 1630 από τον αυτοκράτορα Shah Janan ως ένδειξη αφοσίωσης και αγάπης για την αγαπημένη του σύζυγο Mumtaz Mahal και στην ουσία είναι ένας τάφος – κήπος , ο οποίος χρειάστηκε 17 ολόκληρα χρόνια, 20.000 εργάτες και 1.000 ελέφαντες να ολοκληρωθεί.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5ηΆγκρα

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε το επιβλητικό κόκκινο φρούριο της Άγκρα, ένα ακόμα εξαίσιο δείγμα της ινδοισλαμικής αρχιτεκτονικής. Στην ανατολική πλευρά της πόλης στις όχθες του ποταμού Γιαμούνα, το φρούριο που παρήγγειλε στον Μεχμέτ Κασίμ Χαν ο αυτοκράτορας Akbhar, ξεκίνησε να χτίζεται το 1565 για να τελειώσει εννέα χρόνια αργότερα. Το απόγευμά μας είναι ελεύθερο για να κάνουμε τα ψώνια μας στη φημισμένη για τα υφάσματα και μπαχαρικά αγορά της Άγκρα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 6ηΆγκρα- Φατεπούρ Σικρί- Τζαΐπούρ (265χλμ/6 ώρες)

Μετά το πρωινό μας, θα μεταφερθούμε οδικώς στη «ροζ πόλη» της Ινδίας, την Τζαΐπούρ. Σε μικρή απόσταση από την Άγκρα, θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στο Φατεπούρ Σικρί. Πρόκειται για την αρχαία πρωτεύουσα της Ινδομογγολικής δυναστείας Ακμπάρ και αποτέλεσε πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας από το 1571 και για 15 χρόνια όπου μεταφέρθηκε 37χλμ μακρύτερα, στην Άγρα, πιθανότατα λόγω έλλειψης πρόσβασης σε νερό. Η πόλη είναι χτισμένη κυρίως σε έναν ερυθρό λόφο, με χαρακτηριστικό των κτιρίων το κόκκινο χρώμα, λόγω των πετρωμάτων ψαμμίτη της περιοχής. Η πόλη προστατεύεται από 6 χλμ τοίχους. Στις μέρες μας αποτελεί μνημείο της Ουνέσκο. Άφιξη στη Τζαΐπούρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερο το υπόλοιπο της ημέρας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 7ηΤζαΐπούρ

Μετά το πρωινό μας, ξεκινά η γνωριμία μας με την ρόζ πόλη. Η πόλη ιδρύθηκε το 1727 από τον Μαχαραγιά Τζάι Σίνγχ ΙΙ από τον οποίο πήρε το όνομα. Ο χαρακτηρισμός της πόλης ως η Ροζ πόλη οφείλεται στο ροζωπό χρώμα που είναι βαμμένα τα κτήρια στην παλιά περιτοιχισμένη πόλη. Υπάρχουν πολλές θεωρίες για τον λόγο που η πόλη έχει αυτό το χρώμα. Σύμφωνα με μια θεωρία η πόλη βάφτηκε από αυτό το χρώμα από τον Μαχαραγιά Τζάι Σίνγχ ΙΙ για τιμηθεί ο ινδουιστικός θεός Σίβας του οποίου θεωρείται ότι είναι το αγαπημένο χρώμα.
Αρχικά θα μεταβούμε στο κεχριμπαρένιο παλάτι του Αμπέρ. Ο μαχαραγιάς Man Singh, διοικητής των πολεμιστών Ρατζπούτι, στον στρατό του μεγάλου Mογγόλου αυτοκράτορα Άκμπαρ, έχτισε αυτό το φρούριο με τα πολυτελή διαμερίσματα σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ρατζπούτ, ενώ διαμόρφωσε σε μογγολική αρχιτεκτονική τους κήπους, στην πλαγιά του λόφου Aravalli στα 1592. H ανάβαση στο παλάτι θα σας μείνει αλησμόνητη καθώς πραγματοποιείται πάνω στη ράχη ενός στολισμένου ελέφαντα. Η ξενάγηση στο παλάτι πολύ δύσκολα μπορεί να περιγραφτεί. Θα περιπλανηθούμε στους δαιδαλώδεις διαδρόμους και τις τεράστιες αίθουσες του παλατιού με πιο χαρακτηριστική την αίθουσα των καθρεπτών (Sheesh Mahal). Tα δύο φρούρια του παλατιού, το Jaigarh και το Nahargarh, αποδεικνύουν το πολεμικό παρελθόν της πόλης. Η επιστροφή μας στο σημείο επιβίβασης από το παλάτι γίνεται συνήθως με τα πόδια.
Στη διαδρομή μας για το παλάτι του Αμπέρ, θα κάνουμε μια στάση το Hawa Mahal, ή αλλιώς «παλάτι των Ανέμων». Το παλάτι των ανέμων είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα μνημεία της Τζαΐπούρ. Ο μαχαραγιάς Pratap Singh έχτισε αυτό το πέντε ορόφων ροζ οικοδόμημα μοναδικής αρχιτεκτονικής στα 1799. Παράθυρα που μοιάζουν με κυψέλες και επέτρεπαν στις γυναίκες του χαρεμιού να χαζεύουν την κίνηση στον δρόμο καλύπτουν όλη την εντυπωσιακή πρόσοψη. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Jal Mahal, το παλάτι της λίμνης.
Το ρομαντικό εγκαταλελειμμένο παλάτι του πρίγκιπα Jai Singh II, αιχμαλωτίζει τα βλέμματα, καθώς βρίσκεται στο μέσον της λίμνης Man Sagar. Θα επισκεφθούμε το αστρονομικό παρατηρητήριο (Jantar Mantar) το οποίο χτίστηκε μεταξύ 1728-1733 σε μια προσπάθεια να αναθεωρήσει το ινδικό ημερολόγιο, ο μαχαραγιάς Taj Mahal Β’. Τέλος θα μεταφερθούμε 10χλμ έξω από την πόλη για να επισκεφθούμε τους ναούς Galtaji, με την μεγάλη αποικία μαιμούδων.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 8ηΤζαΐπούρ – Πουσκάρ (130χλμ – 3 ώρες)

Μετά το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε την διαδρομή μας για το Πουσκάρ, στο κρατίδιο του Ρατζαστάν. Σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση του ινδουισμού η λίμνη που υπάρχει στο κέντρο της πόλης είναι ιερή και δημιουργήθηκε όταν ο θεός Βράχμα σκότωσε ένα δαίμονα, με τον ανθό ενός λωτού, του οποίου τα φύλλα στην συνέχεια έπεσαν στην γη και δημιουργήθηκαν λίμνες, αλλά το λουλούδι έπεσε στο σημείο όπου βρίσκεται η λίμνη της Πουσκάρ. ύρω από την λίμνη υπάρχουν 52 γκατς (σκαλοπάτια πρόσβασης πιστών στην λίμνη για «ιερό» λουτρό) αλλά και πολλοί (400-500) ινδουιστικοί ναοί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 9ηΠουσκάρ – Ονταιπούρ (290χλμ – 8 ώρες)

Μετά το πρωινό ξεκινάμε το ταξίδι μας για την Ουνταϊπούρ. Θα διασχίσουμε τα Aravalli Hills που είναι η παλαιότερη οροσειρά στο κόσμο. Τα τοπία κατά τη διάρκεια της διαδρομής είναι εξαιρετικής ομορφιάς. Άφιξη στην Ουνταϊπούρ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 10ηΟνταιπούρ

Πρωινό και η μέρα μας είναι αφιερωμένη στη ξενάγηση της πόλης. Χτισμένη στις όχθες της λίμνης Πιτσόλα και περιτριγυρισμένη από λόφους είναι γνωστή και ως η «Βενετία της Ανατολής».Πρώτη στάση το Παλάτι της Πόλης. Βρίσκεται στη κορυφή ενός λόφου ,έχει θέα τη λίμνη και είναι ένα μοναδικό μείγμα Ευρωπαϊκής και Κινεζικής αρχιτεκτονικής. Περιστοιχίζεται από μπαλκόνια, θόλους και αυλές και το κεντρικό του τμήμα λειτουργεί ως μουσείο. Επόμενη στάση ο τριώροφος ναός Jagdish και τέλος οι κήποι Sahelion ki Bari ,ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ινδουιστικής τέχνης. Το απόγευμα θα απολαύσουμε μια βαρκάδα στη λίμνη Πιτσόλα. Μέσα στη λίμνη υπάρχουν δύο νησάκια το Jag Niwas και το Jag Mandir στα οποία υπάρχουν και παλάτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 11ηΟνταιπούρ- Βομβάη

Πρωινό και αναχωρούμε αεροπορικώς για τη Βομβάη. Άφιξη στη Βομβάη και μεταφορά στο ξενοδοχείο .Το μεσημέρι ξεκινά η περιήγηση της πόλης που περιλαμβάνει τα διασημότερα μνημεία όπως το ανοιχτό πλυντήριο «Dhobi Ghat», το μουσείο Prince of Wales, τη διάσημη προβλήτα Marina Drive..Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 12ηΒομβάη - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Χάρτης

Φωτογραφίες