2103248171 info@boutrostours.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
2103248171 info@boutrostours.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Amazing Lebanon – Ταξίδι στο Λίβανο

0
Price
Από€620
Price
Από€620
Φόρμα Κράτησης
Αίτηση Ενδιαφέροντος
Πλήρες όνομα*
Email*
Το Αίτημα σας*
* Please select all required fields to proceed to the next step.

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Αποθήκευση στη λίστα μου

Adding item to wishlist requires an account

1637

Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

 • Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)
 • Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού
 • Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!
 • Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

302103248171

info@boutrostours.com

6 ημέρες
Αθήνα
Βηρυτός
Περιγραφή για το ταξίδι

Ταξιδιωτικό πακέτο 6 ημερών στο Λίβανο.

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Για την αναχώρηση για το ταξίδι, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα).
Η επιστροφή θα γίνει από τη Βηρυτό.

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία επιλογής σας ως τιμοκατάλογος με πρωινό
 • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • 1 γεύμα καθημερινά κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων ( σε σύνολο 4 γεύματα σε πολυτελή εστιατόρια )
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Μεταφορές
 • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων 290€
 • Φιλοδωρήματα πληρώνονται επί τόπου
 • Οτιδήποτε προαιρετικό

Σημειώσεις

 • (3) ημέρες πριν την αναχώρηση δίνεται το ενημερωτικό μαζί και τελικό πρόγραμμα.
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά των ξεναγήσεων επί τόπου εάν οι συνθήκες το απαιτούν, χωρίς παραλείψεις.
 • Πριν την δήλωση της συμμετοχής σας, παρακαλούμε να διαβάζετε το εποχιακό τιμοκατάλογο με τις σημαντικές σημειώσεις
Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1ηΑθήνα – Βηρυτός

Άφιξη στην Βηρυτό την αποκαλούμενη ως « το Παρίσι της Ανατολής ». Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Πανοραμικό τουρ της Πόλης. Απόγευμα ελεύθερο για να χαρείτε την πόλη των αντιθέσεων. Η Βηρυτός καταστράφηκε πολλές φορές και η θάλασσα κατάπιε ένα τμήμα της, μα κάθε φορά εκείνη αναστήθηκε πιο όμορφη, προσθέτοντας επάνω της νέα στοιχεία που της προσδίδουν μια ιδιαίτερη μαγεία, συνδυάζοντας Δύση και Ανατολή. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2ηΤύρος – Σιδώνα – Mαγδούσα

Μετά το πρωινό, γύρω στις 8.00, αναχώρηση για τη Σιδώνα και την Τύρο. Η Σιδώνα ξεχωρίζει για τις όμορφες σκεπαστές αγορές της που οι αψίδες τους στεγάζουν επαγγελματίες που ακόμα ασκούν παραδοσιακά επαγγέλματα. Γνώρισε πολλούς κατακτητές. Έλληνες, Ρωμαίους, Άραβες και Μαμελούκους και κληρονόμησε από όλους σημαντικά μνημεία. Ένα απ’ αυτά που θα επισκεφθούμε είναι το Κάστρο της Θάλασσας που κείτεται ριζωμένο στην άμμο από την εποχή των Σταυροφόρων. Τελειώνουμε την ξενάγηση μας στην Σιδώνα με επίσκεψη στο Μουσέιο των σαπουνιών.
Συνεχίζουμε με επίσκεψη στην Τύρο, μια πόλη που αναφέρεται και στην Αγία Γραφή. Ο Ναβουχοδονόσωρ την πολιορκούσε για 13 χρόνια και ο Μέγας Αλέξανδρος την κατέκτησε μετά από πολιορκία 7 μηνών.
Σήμερα, η Τύρος διαθέτει πολλά αρχαιολογικά μνημεία από το πλούσιο παρελθόν της. Θα επισκεφθούμε την Ρωμαϊκή πόλη με τους στρωμένους από μωσαϊκό δρόμους της, καθώς επίσης το τεράστιο κενοτάφιο με τάφους από τους πρώτους Χριστιανικούς χρόνους, το Ρωμαϊκό Στάδιο και το Ιπποδρόμιο που μέχρι και σήμερα διατηρείται σε άριστη κατάσταση.
Αυτά τα υπέροχα μνημεία έκαναν την Ουνέσκο να συμπεριλάβει την Τύρο στη λίστα της παγκόσμιας κληρονομιάς. Τελευταίος σταθμός η Μαγδούσα όπου δεσπόζει το άγαλμα της Παναγίας . Ξενάγηση του χώρου. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

Ημέρα 3ηΜπάαλμπεκ – Ανζάρ – Κσαρά

Μετά το πρωινό, γύρω στις 8.00, αναχώρηση για τη Μπάαλμπεκ, «την πόλη των Θεών» και ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία του κόσμου. Ήταν αρχικά μια πόλη με Φοινικικές ρίζες, όμως δεν γνώρισε τη δόξα παρά μόνο με την κατάκτηση της από τον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος την εξύψωσε σε Ηλιούπολη. Οι ναοί του Μπάαλμπεκ χωρίζονται σε τρεις βασικούς λατρευτικούς τόπους. Ο πρώτος είναι του Δία, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος σε μέγεθος αλλά διατηρεί λιγότερο την αρχική του μορφή. Ο δεύτερος είναι αυτός του Βάκχου και είναι το θαύμα των θαυμάτων, αφού διατηρεί ακόμη την αρχική του μορφή. Μια μνημειώδης σκάλα οδηγεί σε μια είσοδο διακοσμημένη με νεράιδες και μυθολογικούς θεούς. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται ο τρίτος ναός, αυτός της Αφροδίτης, σε κυκλικό σχήμα και αποτελεί ένα κόσμημα της Ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής. Λόγω της σπουδαίας αρχαιολογικής σημασίας του Μπάαλμπεκ, η Ουνέσκο το συμπεριέλαβε στη λίστα της παγκόσμιας κληρονομιάς.
Συνεχίζουμε με ξενάγηση Κσαρά και θα τελειώσουμε την σημερινή ημέρα με ξενάγηση στην Ανζάρ, «η πόλη των Ουμαϊδών». Τα λείψανα της αρχαίας αυτής πόλης είναι διασκορπισμένα γύρω από το τέμενος του Μπάαλμπεκ και είναι από τα λίγα μνημεία που έχουν απομείνει από την εποχή των Ουμαϊδών, που κυβερνούσαν την περιοχή τον 7ο και 8ο αιώνα. Η πόλη ανακαλύφθηκε το 1943, θαμμένη στα έλη ανάμεσα στα χόρτα και τις πέτρες. Και η Ανζάρ συγκαταλέγεται στη λίστα της παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

Ημέρα 4ηΒηρυτός- Μπειτ Ελ Ντίν

Μετά το πρωινό μας , επίσκεψη στην πόλη της Βυρητού. Πρωτεύουσα του Λιβάνου και καρδία της Μέσης Ανατολής , η Βυρητός ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες. Θα επισκεφθούμε το Εθνικό μουσείο όπου , θα θαυμάσουμε μια σπάνια συλλογή από επιτύμβιες στήλες, σαρκοφάγους και διάφορα άλλα αρχαιολογικά ευρήματα όπως η σαρκοφάγος του Βασιλιά Αχιράμ, πάνω στην οποία βρέθηκε σκαλισμένη η πρώτη Φοινικική αλφάβητος. Στην κεντρική σάλα βρίσκεται ένα άγαλμα Αιγυπτιακής τεχνοτροπίας, που ανακαλύφθηκε στη Βίβλο, ενώ γύρω της βρίσκονται πολλά αγαλματένια παιδικά κεφάλια και άλλα αγάλματα που προσφέρονταν ως τάματα στο θεό Ασμούν. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Μπέιτ Ελ Ντίν, το παλάτι των Πριγκήπων. Αποτελεί το κορυφαίο τουριστικό μνημείο του Λιβάνου. Χτίστηκε το 19 ο αιώνα και οι εργασίες του διήρκησαν 30 χρόνια. Πολυάριθμοι επισκέπτες απ’ όλον τον κόσμο έρχονται για να θαυμάσουν τα σιντριβάνια που στολίζουν τις αυλές του, τις υπέροχες μαρμάρινες πύλες του και τις βεράντες που είναι φτιαγμένες από ξύλο και γυαλί. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο κατά τη διάρκεια της ξενάγησης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση

Ημέρα 5ηΒύβλος – Τζέιτα – Χαρίσσα

Μετά το πρωινό αρχίζει η πρώτη μας ξενάγηση με επίσκεψη στην Βύβλο .Η Βύβλος απλώνεται στην θάλασσα και στην αγκαλιά της κείτονται τα ερείπια μιας Αμοριακής πόλης, σκορπισμένα γύρω από μια Ακρόπολη που γειτονεύει με ένα μεγαλόπρεπο Φοινικικό ναό και Ρωμαϊκές κερκίδες που αντικρίζουν στην αιωνιότητα κομψούς Φοινικικούς τάφους. Η Ουνέσκο κατέταξε τη Βίβλο στη λίστα της παγκόσμιας κληρονομιάς λόγω των εκπληκτικών μνημείων διαφόρων πολιτισμών που κατέκτησαν διαδοχικά τη χώρα σε διάφορες ιστορικές περιόδους.
Συνεχίζουμε με επίσκεψη στην Τζέιτα όπου θα θαυμάσετε τα καταπληκτικά σπήλαια με τους μοναδικούς σταλαγμίτες και σταλακτίτες. Τελευταίος σταθμός η Χαρίσσα.
Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο κατά τη διάρκεια της ξενάγησης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

Ημέρα 6ηΒηρυτός – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την Αθήνα.

Χάρτης

Φωτογραφίες