Παρακαλώ περιμένετε

Taste of Ireland

7 Ημέρες Ημέρες

Taste of Ireland


Γεμάτο αρχαίους μύθους και θρύλους, καταπληκτικά τοπία και φιλόξενους κατοίκους, το νησί της Ιρλανδίας αποτελεί «προκλητικό» ταξιδιωτικό προορισμό. Κι όταν επιστρέψετε, οι αναμνήσεις που σας μείνουν από εκεί, θα σας συντροφεύουν για μια ζωή.

Ημέρα 1η

Αθήνα – Δουβλίνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση μέσω σταθμού για το Δουβλίνο.Κατά την άφιξή μας θα μας περιμένει ο τοπικός αντιπρόσωπος για να μας μεταφέρει στο ξενοδοχείο.Ελεύθερο απόγευμα.Διανυκτέρευση.


Ημέρα 2η

Δουβλίνο – MerryPloughboyPub

Πρωινό και αμέσως μετά θα συναντήσουμε τον ξεναγό μας για να ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στην πόλη του Δουβλίνου. Θα θαυμάσουμε ιστορικά κτίρια, όπως το Πανεπιστήμιο Τρίνιτι , τα Γεωργιανά σπίτια με τις πολύχρωμες πόρτες και τα σύγχρονα κτίρια περιμετρικά του εμπορικού κέντρου, δίπλα από τον ποταμό Liffey. Θα συνεχίσουμετην περιήγηση βλέποντας ένα μέρος του Κάστρου του Δουβλίνου, το οποίο στέγασε την κυβέρνηση για πολλούς αιώνες και σήμερα κατέχει σημαντικό ρόλο στις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής ένωσης.Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για ένα ποτό καλωσορίσματος και αργότερα το απόγευμα θα επισκεφθούμε την MerryPloughboyPubγια να απολαύσουμε ένα σόου με ζωντανή παραδοσιακή μουσική.Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.


Ημέρα 3η

Κάστρο Blarney – Κίλλαρνεϊ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε από το Δουβλίνο και κινούμαστε στην ενδοχώρα της Ιρλανδίας, με τις αμέτρητες φάρμες.Θα σταματήσουμε για να φωτογραφίσουμε τα συντρίμμια του Βράχου Κάσσελ,και θα συνεχίσουμε νότια, για να φτάσουμε στο Κάστρο Blarney και να φιλήσουμε την ‘’Πέτρα της Ευγλωττίας’’,η οποία σύμφωνα με το μύθο, προσφέρει σε όποιον τη φιλήσει την ικανότητα της πειθούς. Θα επισκεφθούμε επίσης τους μύλους BlarneyWoollen, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε παραδοσιακά ιρλανδέζικα προϊόντα και θα φτάσουμε στο Κίλλαρνεϊ, την γραφική πόλη δίπλα από τις λίμνες και τα πελώρια βουνά.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση πριν το δείπνο.Διανυκτέρευση.


Ημέρα 4η

RingofKerrySkelligExperience

Σήμερα θα πραγματοποιήσουμε την πιο γραφική διαδρομή 100 μιλίων – τη RingofKerry.Στη διαδρομή αυτή αποκαλύπτονται αξιοθέατα που σου κόβουν την ανάσα και παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς.Θα σταματήσουμε σε αρκετά σημεία για να τραβήξετε φωτογραφίες αυτού του υπέροχου σκηνικού και θα σταματήσουμε για μεσημεριανό σε ένα τοπικό εστιατόριο. Θα φτάσουμε στο νησί Βαλέντια διασχίζοντας τη γέφυρα ,για να ζήσουμε την εμπειρία του Skellig,όπου έζησαν οι πρώτοι χριστιανοί μοναχοί και το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως τοποθεσία για την ταινία StarWarsVII”. Θα κάνουμε ένα διάλειμμα για μια βόλτα στο Sneem,με τα πολύχρωμα σπίτια και θα συνεχίσουμε στο MollysGap για να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα τςν υψηλότερων βουνών της Ιρλανδίας και τις βαθιές κοιλάδες.Επιστρέφουμε στο Killarney, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να κάνουμε βόλτα, να απολαύσουμε ένα δείπνο η να πιούμε το ποτό μας σε μια παραδοσιακή πάμπ.Διανυκτέρευση.


Ημέρα 5η

Βράχοι Μόχερ – Κάστρο Bunratty

Αφήνουμε το Κιλλαρνέϊ και κατευθυνόμαστε βόρεια προς το Τάρμπερτ για μια εικοσάλεπτη βόλτα με το φέρρυ κατά μήκος του ποταμού ShannonEstuary.Η περιήγηση συνεχίζεται στην ακτή για τους βράχους Μόχερ, ένα βραχώδη τοίχο, 700πόδια ψηλό από τον Ατλαντικό Ωκεανό.Κινούμαστε μέσω του LahinchGolfCourse,ένα από τα πιο φημισμένα ιρλανδέζικα γήπεδα γκόλφ για το Bunratty. Check in στοξενοδοχείο Bunratty Castle. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το κάστρο για μια αξέχαστη εμπειρία με φαγητό και διασκέδαση. Πριν και μετά το φαγητό θα χορέψουμε στους ρυθμούς της μεσαιωνικής μουσικής.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.


Ημέρα 6η

Σάνον – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Τις έξι (5) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* βάση προγράμματος.
  • Μετακινήσεις, εκδρομές, βάσει προγράμματος. με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Αγγλικό ή Σκοτσέζικο πρωινό σε μπουφέ καθημερινά ( σύνολο 5 πρωινά ).
  • Δείπνα βάση προγράμματος με μενού τριών πιάτων.
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις βάση προγράμματος.

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων: 250 € από/προς Αθήνα
  • ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και δεν περιλαμβάνεται στα πιο πάνω προσφερόμενα.