Παρακαλώ περιμένετε

Honeymoons

Boutros Tours - Γαμήλια Ταξίδια - Honeymoons

Το Boutros Tours είναι ένας  ταξιδιωτικός οργανισμός ο οποίος εξειδικεύετε στα ατομικά ταξίδια και στους εξωτικούς προορισμούς. Τα ταξίδια που προσφέρουμε είναι όλα σχεδιασμένα προσεκτικά έτσι ώστε να αποτελέσουν την απόλυτη εμπειρία μίας ζωής. Όλοι οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι  της εταιρίας μας διαθέτουν πολυετή πείρα και γνώσεις στο αντικείμενο αυτό, και είναι πρόθυμοι να απαντήσουν στην κάθε σας ερώτηση και να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το ταξίδι των ονείρων σας.

Όποιος και να είναι ο προορισμός που έχετε επιλέξει για να περάσετε το ταξίδι του γάμου σας, το Boutros Tours είναι σε θέση να σας το προσφέρει. Αν πάλι οι επιλογές είναι πολλές και δεν έχετε αποφασίσει, ακούστε τις προτάσεις μας και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί ένα ταξίδι σύμφωνα με το γούστο και τον προϋπολογισμό σας.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η πλειοψηφία των ξενοδοχείων με τα οποία συνεργαζόμαστε προσφέρουν πολλές έξτρα και δωρεάν παροχές σε νεόνυμφους!

Ένα πολύτιμο εργαλείο που διαθέτει το Boutros Tours για εσάς σε περίπτωση που ο προϋπολογισμός δεν είναι ικανός για να πραγματοποιήσετε το ταξίδι που επιθυμείτε, είναι η Λίστα Γάμου. Από την στιγμή που θα ορίσετε τον γάμο σας, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να ανοίξουμε την λίστα σας η οποία και θα συγκεντρώνει τα ποσά που θα καταθέτουν οι δικοί σας άνθρωποι.

Και επειδή θέλουμε να κάνουμε τις πιο όμορφες στιγμές σας ακόμη πιο όμορφες, όλα τα ζευγάρια που θα πραγματοποιήσουν το γαμήλιο ταξίδι τους μαζί μας θα λάβουν και ένα ΔΩΡΕΑΝ πακέτο περιποίησης της νύφης από γνωστό SPA Studio της Αθήνας!