Παρακαλώ περιμένετε

Συνέδρια & Εκδηλώσεις

Boutros Tours Conferences - Συνέδρια

Το  Boutros Tours είναι ένας ταξιδιωτικός οργανισμός που ειδικεύεται εκτός των ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών, ατομικών ταξιδιών και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών και στην οργάνωση συνεδρίων και incentives, προσφέροντας σε εταιρικούς πελάτες και σε επιστημονικούς συλλόγους, την άρτια διοργάνωση ή την συμμετοχή τους σε μεγάλες συναντήσεις και συνέδρια στο εξωτερικό.

Η ανταλλαγή πληροφοριών, η ενημέρωση και η δια-δραστικότητα, είναι απαραίτητη στον σύγχρονο επαγγελματία ή επιστήμονα, κάνοντας την συμμετοχή του σε τέτοιες εκδηλώσεις απαραίτητη για την προαγωγή του έργου και της καριέρας του.

Ο αριθμός των συνέδρων παγκοσμίως αυξάνεται συνεχώς, στοχεύοντας  στην βελτίωση της ποιότητας περιεχομένου καθώς  επίσης και στον χαρακτήρα των προγραμμάτων.

Η εταιρία Boutros Tours, λόγω του διεθνούς δικτύου συνεργατών της μπορεί να αξιολογήσει το συνέδριο ή την συνάντηση και να απαντήσει με αξιοπιστία στο αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Προσφέρουμε στους συνέδρους και τα στελέχη,  την συμμετοχή τους στο συνέδριο παρέχοντας υπηρεσίες εγγραφής, ταξιδιού, διαμονής  και ενός πλήρους πακέτου υπηρεσιών σχεδιασμένο αποκλειστικά σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συμμετεχόντων.

Καλύπτουμε  τους  πελάτες  μας με VIP υπηρεσίες, μεταφορές, συμμετοχή σε συνοδευτικά προγράμματα και βεβαίως εκδρομές ψυχαγωγικού χαρακτήρα, πριν ή μετά από τα Συνέδρια στη χώρα που τα φιλοξενεί. Το προσωπικό ταξιδιωτικό πρόγραμμα του κάθε πελάτη μπορεί να περιλαμβάνει οποιαδήποτε ατομική δραστηριότητα επιθυμεί, στην χώρα την οποία επισκέπτεται.